Η Dita Von Teese εξομολογείται τα μυστικά ομορφιάς της

Η Dita Von Teese είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για θέματα ομορφιάς αφού όπως είναι γνωστό επιμελείται μόνη της κάθε εμφάνισή της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις σημαντικότερες δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της και τις παρουσιάζουμε.


Όταν δεν έχει χρόνο για μακιγιάζ η Dita φροντίζει πρωτίστως το δέρμα της να είναι αψεγάδιαστο και στη συνέχεια να δημιουργήσει τα χαρακτηριστικά κατακόκκινα χείλια της. Όπως εξηγεί το πιο σημαντικό είναι το πρώτο βήμα αφού τα έντονα βαμμένα χείλια δεν δείχνουν ωραία εάν το δέρμα του προσώπου έχει ψεγάδια. Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρησιμοποιεί τη βάση Capture Totaleτου Dior και την πούδρα Mineralizeτης MAC, ενώ το αγαπημένο της κραγιόν είναι το Dolce Vita του Dior.  Επίσης, όταν βιάζεται πιάνει τα μαλλιά της και φορά ένα ζευγάρι γυαλιά. Πιστεύει μάλιστα ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε τη δύναμη των γυαλιών ηλίου και μέσα από αυτή τη συνέντευξη μας συμβουλεύει να επενδύσουμε χρήματα σε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά. Η ίδια επιλέγει Louis Vuitton ή Dior.

Πως διατηρεί όμως το δέρμα της σε τόσο καλή κατάσταση;  Παρόλο που είναι πάντα σε εξαιρετική κατάσταση, το δέρμα της είναι πολύ ευαίσθητο και η ίδια υποφέρει από αλλεργίες. Πρόσφατα ζήτησε ιατρικές συμβουλές, τις οποίες εφαρμόζει προσεκτικά. Μία από αυτές είναι ότι δεν έχει σημασία τι ενυδατική κρέμα χρησιμοποιεί αφού το βασικό είναι να την εφαρμόζει αμέσως μετά το καθάρισμό του προσώπου όσο οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί. Η ίδια πάντως επιλέγει την διάσημη (και πολύ ακριβή) κρέμα της la Mer.


Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τη Dita Von Teese είναι και το ματ δέρμα της. Στην σχετική ερώτηση η Dita παραδέχτηκε ότι το ματ look σχετίζεται άμεσα με την εποχή η οποία την εμπνέει αλλά παράλληλα τη βοηθάει και να «κρύψει» τα σημεία του προσώπου της με τα οποία δεν είναι ικανοποιημένη. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τα beauty icons της είναι η Betty Grable, η Madonna προ εικοσαετίας και η Carmen Dell’Orefice και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι της πήρε χρόνο μέχρι να αισθανθεί όμορφη και να κερδίσει αυτοπεποίθηση.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...