Suri Cruise: Τι σχέση έχει με την Imelda Marcos;

Το fashion sense της γίνεται αντιληπτό σε όλες τις εμφανίσεις της, και φοράει τακούνια ήδη από την ηλικία των τριών. Μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της, φαίνεται ότι η Suri Cruise έχει ήδη αποκτήσει μία σημαντική συλλογή παπουτσιών.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έχει, στη ντουλάπα της, παπούτσια αξίας 150.000 δολαρίων. Μάλιστα, πηγές θέλουν την 5χρονη να φοράει παπούτσια οίκων όπως οι Christian Louboutin και Marc Jacobs. Φήμες, μάλιστα, θέλουν την 32χρονη Katie Holmes να ζητάει από τους αγαπημένους της σχεδιαστές να σχεδιάσουν παπούτσια ειδικά για τη μικρή, ώστε, εάν τα ήδη υπάρχοντα σχέδιά τους δεν έχουν τακούνι, να τα ξαναφτιάξουν, όπως αρέσουν στη Suri. Πηγή είπε στην tabloid Star: «Η Suri έχει άπειρα παπούτσια μεγάλων οίκων και σχεδιαστών. Είναι fan του Marc Jacobs, απ’ όπου έχει πάρει αρκετά custom- made παπούτσια. Πριν από λίγο καιρό, η Katie Holmes παρήγγειλε ένα ζευγάρι Christian Louboutin για την μικρή».



Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι η Suri είναι πολύ επίμονη στις ενδυματολογικές της επιλογές, και αν δεν γίνεται το δικό της, βάζει τα κλάματα. «Όσο μεγαλώνει, θέλει να φοράει αποκλειστικά παπούτσια με τακουνάκι. Ακόμη και όταν πηγαίνει για να παίξει με άλλα παιδάκια, ή όταν περπατάει στην παραλία, κλαίει αν η Katie επιχειρήσει να της φορέσει οτιδήποτε άλλο, παρά ένα ζευγάρι σανδάλια με τακουνάκι».



Οι γονείς της πεντάχρονης πιστεύουν ότι η πρώιμη αγάπη της για την μόδα είναι στοιχείο που πρέπει να καλλιεργηθεί, και την αφήνουν, μάλιστα, να διαλέγει η ίδια τα ρούχα της. Η πηγή πρόσθεσε ότι: «Η Suri κάποιες φορές διαλέγει τα παπούτσια που θα φορέσει η μαμά της, και στη συνέχεια συνδυάζει με αυτά τα παπούτσια του μπαμπά της! » Αυτή η προσέγγιση για την ανατροφή των παιδιών συνάδει με το δόγμα της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας- τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ενήλικες, και να είναι ελεύθερα να πάρουν τα ίδια αποφάσεις για τα ρούχα, το make- up και τις διατροφικές τους συνήθειες.





Τα 150.000 δολάρια που υπολογίζεται ότι η οικογένεια έχει ξοδέψει σε παπούτσια για την Suri είναι μικρό ποσό σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει όλη η υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της, που υπολογίζεται ότι φτάνει στα 3,2 εκατομμύρια δολάρια. Οι paparazzi έχουν «συλλάβει» την μικρή να φοράει, μεταξύ άλλων, μία καμπαρντίνα Dolce & Gabbana αξίας 2.140 δολαρίων, και πέρυσι την εντόπισαν να κρατάει μία τσάντα- μικρογραφία της Ferragamo της μαμάς της, αξίας 800 δολαρίων. Την περασμένη χρονιά, η Suri Cruise βρέθηκε 21η στη λίστα με τα style icons μεγάλου αμερικανικού περιοδικού, αφήνοντας πίσω της Lady Gaga και Sarah Jessica Parker.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...