Τι λέει η personal trainer της Rihanna για το σούπερ σώμα της σταρ

Η personal trainer της έχει την απάντηση

Ακόμα πιο σέξι, πιο ζουμερή αλλά και πιο fit δείχνει να είναι η πριγκίπισσα του RnB Rihanna και το κορμί της είναι κυριολεκτικά η αδιάψευστη απόδειξη.


Μπορεί η καταγωγή της από τα νησιά Barbados να βοηθάει, παρέα με τα υπόλοιπα γονίδια της,  όμως είναι οι γνώσεις και η σκληρή προπόνηση που εφαρμόζει στην star η personal trainer της Ary Nuñez από το Μπρούκλιν – η οποία κατέχει 3 μαύρες ζώνες καράτε και είναι επαγγελματίας χορεύτρια - που κρατούν τα πάντα πάνω της στην σωστή θέση, αγνοώντας τον νόμο της βαρύτητας!
Η προπονήτρια έχει δηλώσει για την διάσημη μαθήτρια της «Το να δουλεύεις με την Rihanna είναι απόλαυση, δουλεύει τόσο σκληρά αλλά είναι και καλλιτέχνης οπότε βαριέται εύκολα. Πρέπει να το κρατάω όλο το θέμα ζωντανό
Ιδού λοιπόν 3 μυστικά tips που αποκαλύπτει η Ary, ικανά να χαρίσουν star body.
Άκου το κορμί σου: Η personal trainer τονίζει πως το κορμί σου δεν θα ανταποκριθεί φυσιολογικά εάν δεν του δίνεις αυτό που σου ζητάει, λέει σχετικά «Δουλεύω με ένα άτομο, είναι σαν να είμαστε σε πάλη, διαβάζουμε η μία την άλλη. Εάν η Rihanna έρθει και έχει τεράστια πηγή ενέργειας, τότε θα δουλέψουμε με αυτή την ενέργεια. Εάν έρθει εξουθενωμένη από την δουλειά, τότε η προπόνηση θα αλλάξει σε “Πως μπορώ να σε επαναφέρω, ώστε να είσαι και πάλι αύριο έτοιμη να γυμναστείς.”»
Κράτα το ζωντανό: Η Nuñez συνδυάζει τις γνώσεις που έχει πάνω στις πολεμικές τέχνες, τον χορό και την μέθοδο calisthenics ώστε να κρατά την τραγουδίστρια σε εγρήγορση. Όπως λέει ο μεγαλύτερος μυς είναι ο εγκέφαλος. «Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο είναι διαφορετικό.» σημειώνει η γυμνάστρια.
Να ξέρεις γιατί γυμνάζεσαι: «Εάν γυμνάζεται για μια tour τότε επικεντρωνόμαστε στην αντοχή, ώστε να μπορεί να είναι 2-3 ώρες επί σκηνής. Κάτι που αλλάζει εάν η Rihanna ετοιμάζεται για έναν κινηματογραφικό ρόλο ή μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Δημιουργείς μια ολόκληρη προπόνηση βασισμένη σε έναν στόχο.»  λέει κλείνοντας η personal trainer.


http://www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...