Νέα Σελήνη:Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Η νέα Σελήνη στο  ζώδιο του Ταύρου από 3- 17 Μαΐου, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας, να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα να διευθετήσουμε και κάποια οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, όλοι μας θα πρέπει να φανούμε ιδιαίτερα προσεχτικοί αλλά και καχύποπτοι στις νέες προτάσεις που θα δεχθούμε – ιδίως αυτές που έρχονται σε άμεση σχέση με τα οικονομικά μας!  Τα ζώδια που θα δεχθούν την άμεση θετική επιρροή της νέας Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η νέα Σελήνη.

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Διανύεις μία περίοδο που  μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα τιθασεύσει τις παρορμήσεις σου  και θα σε βοηθήσει να πάρεις πιο μελετημένες αποφάσεις. Τα οικονομικά ζητήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα και έχουν κάνει τη ζωή σου αρκετά απαιτητική, ζητούν άμεση αντιμετώπιση. Μην παραμελήσεις λοιπόν να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, για να μην κάνεις ακόμα  χειρότερα την κατάσταση. Παράλληλα θα καταφέρεις να βάλεις σε ένα πρόγραμμα, όλους τους τομείς της ζωής σου. Στον ερωτικό τομέα είναι μία καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσεις την θετική σου πλευρά και να διεκδικήσεις το άτομο που ποθείς. Κρατάς στα χέρια σου το κλειδί της ερωτικής σταθεροποίησης – που τόσο πολύ επιζητάς – φρόντισε λοιπόν να μεταχειριστείς ανάλογα τις περιστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε παροτρύνει να κάνεις νέα και τολμηρά ξεκινήματα. Από τις 3-17 Μαΐου θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και θα πάρεις την απόφαση να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό όλο και απέφευγες. Ωστόσο δεν θα πιεστείς καθόλου από το κλίμα ανακατατάξεων, γιατί θα έχεις την επιθυμία να ξεμπερδέψεις από οτιδήποτε σε βάραινε. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να βάλεις ένα οριστικό ΤΕΛΟΣ σε κάποια αισθηματική σχέση ή γνωριμία που σε ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να κάνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.  Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, κανείς δεν θα μπορεί να υπερισχύσει από εσένα ή να εμποδίζει τα σχέδιά σου. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα κυριαρχήσεις και θα επιβληθείς σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Περίοδος απομόνωσης και περισυλλογής θα είναι το διάστημα από 3-17 Μαΐου για το ζώδιό σου.  Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σε ευαισθητοποιήσει και αρκετές φορές θα σε μελαγχολήσει. Σκέψεις, αναμνήσεις και πολλά συναισθήματα θα σε μπλοκάρουν και θα προσπαθήσεις να δώσεις στον εαυτό σου εξηγήσεις. Αυτό το «δύσκολο» διάστημα δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κάτι δυσάρεστο στη ζωή σου, όσο ότι θα κάνεις έναν απολογισμό των πράξεών σου, που σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο καιρό.  Θα αρνηθείς προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία και θα προτιμάς ήσυχες στιγμές στο σπίτι. Ωστόσο είναι μία ιδανική περίοδος για να κατασταλάξεις για κάποια πράγματα και για να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και τι πρέπει να διώξεις μακριά από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Με τη νέα σελήνη από το ζώδιου του Ταύρου θα πιέσεις πολύ τον εαυτό σου για να μπορέσεις να κάνεις όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα. Από τις 3-17 Μαϊου το μυαλό σου θα είναι επικεντρωμένο στην πρόοδο και στην εξέλιξή σου και θα κοπιάσεις αρκετά, προκειμένου να δεις κάποια σχέδιά σου να εξελίσσονται ακριβώς όπως θέλεις. Μην αφήνεις δισταγμούς ή φοβίες να στέκονται εμπόδιο σε όλα όσα έχεις προγραμματίσει. Τόλμησε, ρίσκαρε και πρωτοτύπησε σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σίγουρα δεν θα έχεις τίποτα να χάσεις από αυτή την στάση.  Είναι μία καλή περίοδος να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να σταθεροποιήσεις οτιδήποτε τον τελευταίο καιρό βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

Άκρως δημιουργικό είναι το διάστημα 3-17 Μαΐου για τη ζωή σου!
Ο ενθουσιασμός, θα είναι το συναίσθημα που θα κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σου και θα έχεις το κέφι να προχωρήσεις πολλές επαγγελματικές υποθέσεις. Είναι μία καλή ευκαιρία να αναδείξεις όλα τα επαγγελματικά σου ταλέντα, αλλά και να  κάνεις ένα πλάνο για τις αμέσως επόμενες επαγγελματικές εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.  Οι ιδέες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και πολλά σχέδια που θα κάνεις αυτό τον καιρό, θα μπορούν και εύκολα να επιτευχθούν.  Παράλληλα θα σε απασχολήσουν και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που όμως θα μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς και να επιλύσεις. Μία ανανέωση στο χώρο σου (αλλαγή διακόσμησης, ή ακόμα και σπιτιού), ευνοείται!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το διάστημα από 3- 17 Μαΐου δεν κρίνεται ως και το ιδανικότερο για σένα φίλε μου Παρθένε.  Προβληματισμοί, αλλά και εκνευρισμοί στις προσωπικές σου σχέσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι πλέον δεν καλύπτεσαι από την υπάρχουσα συναισθηματική κατάσταση της ζωής σου. Θα νιώσεις κάποια κενά από τη ζωή σου  και η συμπεριφορά σου ενδέχεται να είναι αρκετά κτητική, αλλά και πιεστική απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο δεν θα το βάλεις κάτω, αλλά θα προσπαθήσεις να κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να βρεις αυτό που αναζητάς. Έστω και αν αυτές τις μέρες θα επικρατήσει το κλίμα ασάφειας και αβεβαιότητας, στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες πολύ καλές επιλογές και συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σε κάνει να βιώσεις έντονα συναισθήματα. Από την μία πλευρά τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και αγχώνεσαι πολύ για το μέλλον σου. Από την άλλη, αναγκάζεσαι να περιοριστείς ή ακόμα και να περιορίσεις κάποιες παλιές,  κακές και σπάταλες οικονομικές συνήθειες. Ωστόσο τα λάθη που έχεις κάνει στην οικονομική σου διαχείριση, τα έχεις πλέον μάθει  και δεν θα επιτρέψεις να ξαναγίνουν. Στον ερωτικό τομέα το διάστημα από 3-17 Μαΐου είναι άκρως αισθησιακό και φλογερό. Ένας νέος παθιασμένος έρωτας είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή σου και να σε κάνει να ανατρέψεις όσα μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα. Προσοχή μονάχα, γιατί τα ξεκινήματα σχέσεων που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, δεν θα έχουν σταθερότητα στο χρόνο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει από 3-17 Μαΐου τον τομέα των σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών σου. Είναι το διάστημα που θα διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και θα μπορείς να έχεις σημαντικά οφέλη μέσα από τις συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις.  Οι απαιτήσεις που θα έχεις από τους συναδέλφους και γενικότερα από τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλες, θα μπορέσεις όμως να έχεις άνοδο και εξέλιξη. Στον ερωτικό τομέα θα θελήσεις να βάλεις μία τελεία και παύλα σε κάποια αδιέξοδη σχέση, που μόνο φθορά σου προκαλεί. Παράλληλα όμως το φλερτ και η ανάγκη σου για συντροφικότητα, θα σου ανοίξουν νέους αισθηματικούς ορίζοντες με προοπτικές για μία νέα σταθερή δέσμευση με άτομο που αυτό τον καιρό θα μπει στη ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Με πολλές ευθύνες και αρκετές υποχρεώσεις θα κινηθεί το διάστημα από 3-17 Μαϊου. Η νέα σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σε κάνει να κινηθείς σε πολύ γρήγορους ρυθμούς , θα προσπαθήσεις να καλύψεις αρκετές εκκρεμότητες, ωστόσο δεν θα λείψει το άγχος και η πίεση της καθημερινότητας. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία καλή σειρά, όμως οι απαιτήσεις που έχεις αυτό τον καιρό είναι πολύ μεγάλες και δεν μπορείς ούτε στιγμή να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την προσωπική σου ζωή ή ένα ταξιδάκι που τόσο πολύ θα ήθελες. Επιπλέον η νέα σελήνη από τον Ταύρο φανερώνει ότι αυτές τις μέρες έχεις την τάση να τρως χωρίς πρόγραμμα (αλλά και χωρίς φρένο), με αποτέλεσμα να τσιμπήσεις κάποια παραπανίσια κιλάκια.  Μην ξεχνάς στην διατροφή σου τα φρούτα και τα λαχανικά, για να μην γκρινιάζεις όταν θα θέλεις να βγεις στις παραλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Με τη νέα Σελήνη από το πέμπτο οίκο σου, η γοητεία σου θα είναι τόσο έντονη από τις 3-17 Μαΐου, που δύσκολα κάποιος θα μπορεί να σου αντισταθεί. Οι ρυθμοί σου πλέον χαλαρώνουν και εκπέμπεις περισσότερο συναίσθημα και ερωτισμό.  Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο που τόσο πολύ παραμέλησες το τελευταίο διάστημα και να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σας.  Φλερτ, νέες γνωριμίες και υποψήφιες ερωτικές σχέσεις, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πιο νόστιμη την καθημερινότητά σου! Παράλληλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά σου (αν είσαι γονιός) και να πάρεις χαρά μέσα από αυτά! Όμορφες αλλαγές και ανανεώσεις στην εμφάνισή σου, θα σε κάνουν να λάμψεις και πάλι από αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Το σπίτι και η οικογένειά σου έρχονται τώρα με τη Νέα σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε πρώτο πλάνο στη ζωή σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ή αποφάσεις που έπρεπε εδώ και καιρό να παρθούν, τώρα θα αναγκαστείς να τις δρομολογήσεις έγκαιρα. Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία να λύσεις όλες τις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με τα αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα και να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές. Από τις 3-17 Μαϊου θα κάνεις τα πάντα, προκειμένου να σταθεροποιήσεις την οικογενειακή σου κατάσταση και θα δώσεις την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου ή ακόμα και μία μετακόμιση, θα σε βοηθήσουν αυτό το διάστημα να ανανεωθείς!


ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τον τομέα των επικοινωνιών σου θα επηρεάσει η νέα σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου από τις 3-17 Μαΐου.  Οι ευαισθησίες σου, θα βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους και δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις με άτομα που θα έρχεσαι σε επικοινωνία.  Θα κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα σε φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις, που το τελευταίο καιρό δεν σε κάλυπταν και «φούντωναν» ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειές σου. Ωστόσο είναι ένα διάστημα πολύ καλό για να εκμεταλλευτείς νέες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, γιατί θα έχεις όφελος μέσα από αυτές. Η δημιουργικότητά και η εκφραστικότητά σου θα σε βοηθήσουν αυτές τις μέρες, να προβάλεις ακόμα καλύτερα τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου!


http://oroskopos.gr.msn.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...