Νεα παιδικη σειρά απο τον Lanvin

Ο Γαλλικός οίκος υψηλή ραπτικής αποκάλυψε χθές πως για την Άνοιξη του 2012 δημιουργεί μία συλλογή από 25 κομμάτια για κοριτσάκια μεταξύ τεσσάρων και δέκα ετών. «Θα διοργανώσουμε ένα fashion show για να τα παρουσιάσουμε μέσα στον Ιούνιο. Διαθέσιμα θα είναι στα καταστήματα αρχές Νοεμβρίου.»Έγραφε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Lanvin.

Μαζί με την ανακοίνωση έστειλε και μία φωτογραφία από τα αρχεία του οίκου. Εικόνα από την παιδική collection που είχε σχεδιάσει η ίδια η Jeanne Lanvin για την κόρη της, το 1929. Αυτή ήταν άλλωστε και η αρχή του fashion brand που γνωρίζουμε σήμερα.
Η Jeanne ξεκίνησε να σχεδιάζει και να ράβει φορέματα για την μικρή της κόρη. Τα παιδικά ρούχα της ήταν τόσο καλόγουστα που σύντομα τα ζήτησαν όλες οι μαμάδες της υψηλής κοινωνίας της εποχής. Σε φορέματα για μεγαλύτερες ηλικίες ο οίκος προχώρησε αρκετά αργότερα. Λέτε η φωτογραφία να σημαίνει πως ο Alber Elbaz έψαξε βαθιά στα αρχεία του οίκου και έκανε μία παιδική συλλογή φανερά επηρεασμένη από το παρελθόν του Lanvin; Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο. Τότε το μυστήριο θα λυθεί.


http://www.madamefigaro.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...