Η τέλεια αποτρίχωση

Κάθε καλοκαίρι ο ίδιος «πονοκέφαλος». Πως θα ξεφορτωθείς την τριχοφυία για να μπορέσει να κάνεις μπάνιο με την άνεση σου.

Φυσικά θα γνωρίζεις ότι όσο εύκολο και επικίνδυνο...μπορεί να είναι το ξυραφάκι θα πρέπει μέρα παρά μέρα να το κρατάς στο χέρι και να τρέχεις στο μπάνιο.
Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο αποτρίχωσης ανάλογα με την ευαισθησία στο δέρμα και τις αντοχές της ....στον πόνο.

Το λέιζερ είναι μία καλή λύση για να φωτίσει τη ζωή σου αφού υπόσχεται να σου χαρίσει σέξι δερματάκι σαν μωρού απαλλαγμένο από κάθε είδους τρίχα. Έχε κατά νου ότι η αποτρίχωση με laser σε όλο το πρόσωπο αλλά και το σώμα, είναι μια αποκλειστικά ιατρική θεραπεία. Πρόκειται για μία ορμονοεξαρτώμενη περιοχή που απαιτεί περίπου 15-20 συνεδρίες κάθε ενάμισι έως δύο μήνες για να πεις με βεβαιότητα ότι…καθάρισες από τις αντιαισθητικές τρίχες.

Αν θέλεις αποτελέσματα πιο άμεσα χωρίς κόπο μία λύση είναι το κερί. Προσοχή όμως γιατί εδώ θα μπλεχτείς αρκετά. Αν δεν το έχεις ξανακάνει καλό είναι να αποφύγεις τα βάζα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και να χρησιμοποιήσεις έτοιμες ταινίες. Αν βέβαια τώρα θέλεις καλύτερα αποτελέσματα τότε μπορείς να πάρεις μία από τις μηχανές που ζεσταίνουν το κερί και κοστίζουν μέχρι 20 ευρώ και διαθέτουν ροδέλα για να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα.


http://www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...