Αποκτήστε Την Ντουλάπα Των Ονείρων Σας

Όσο περνάει ο καιρός, τα ρούχα και τα παπούτσια μας αυξάνονται κατά πολύ και πολλές από εμάς δεν είμαστε σε θέση να αποχωριστούμε κανένα από τα λατρεμένα μας αυτά κομμάτια. Ειδικά τώρα που οι προσφορές κι οι εκπτώσεις χτυπάνε κόκκινο, είναι πιθανό να συσσωρευτούν ρούχα και φυσικά να αυξηθεί η ανάγκη μεγαλύτερης ντουλάπας.


Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για τη walk-in ντουλάπα σας. Αν διαθέτετε κάποιο μικρό δωματιάκι, όπως μία αποθηκούλα, που θα μπορεί να μετατραπεί σε γκαρνταρόμπα, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Διαφορετικά θα πρέπει να βρείτε το χώρο που θα φιλοξενήσει τη ντουλάπα σας, πολύ προσεχτικά και με σύνεση. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αρκεί να οργανωθεί σωστά κι έξυπνα.


Αναλογιστείτε τι υλικά θα χρειαστείτε για την κατασκευή της. Πόσα ράφια για ρούχα, πόσο χώρο για κρεμάστρες και πόσα ειδικά ράφια για παπούτσια. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα πρόχειρο σχέδιο στο χαρτί για το πώς περίπου τη φαντάζεστε, ή αν αντέχετε οικονομικά να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού.

Κοιτάξτε με προσοχή όλα σας τα αξεσουάρ, για να μπορέσετε να υπολογίσετε τα ράφια που θα χρειαστείτε και το είδος αυτών. 'Αλλωστε, άλλα ράφια χρειάζονται για τα δωδεκάποντα πέδιλα σας, άλλα για τις αναπαυτικές σας μπαλαρίνες κι άλλα για τις ψηλές σας μπότες.

Μην τοποθετήσετε μέσα στη ντουλάπα, συρτάρια και ντουλαπάκια, γιατί αυτά θα «πιάσουν» πολύ χώρο σε σχέση με τον ελεύθερο που διαθέτετε. Προτιμήστε τα ράφια για τα παπούτσια και κάποια ρούχα και τους μεγάλους μεταλλικούς σωλήνες για τις κρεμάστρες.


Δείξτε αγάπη και στα διάφορα αξεσουάρ σας. Κοσμήματα, φουλάρια, εσάρπες, ζώνες, τσάντες και καπέλα, θα πρέπει όλα να έχουν την τιμητική τους θέση. 'Αλλωστε για αυτό επιλέγουμε τις walk-in ντουλάπες... Για να τα έχουμε όλα μπροστά μας και να κάνουμε τους ιδανικότερους συνδυασμούς.

Σκεφτείτε πολύ καλά το χώρο που θα δομηθεί η ντουλάπα, γιατί δεν είναι εύκολες οι αλλαγές μετά. Γι' αυτό καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τους στόχους σας και τις τροποποιήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε μετά από καιρό.

Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέπτη, για να δείξει ο χώρος μεγαλύτερος, αλλά και για τους αυτονόητους χρηστικούς λόγους. Αν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος, τότε μία πόρτα καθρέπτης θα λειτουργήσει άψογα στην περίπτωσή σας.


Κι ο φωτισμός παίζει σπουδαίο ρόλο, μιας και στη ντουλάπα σας ενδεχομένως δεν θα υπάρχει εξωτερικός φωτισμός. Προτιμήστε λευκό φως, χωρίς χρωματικές παρεμβολές από φωτιστικά, για να μπορείτε να είστε σίγουρες για τους χρωματικούς σας συνδυασμούς.


http://www.miss.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...