Τ ’άστρα σου μαρτυρούν αν είναι ο ένας & μοναδικός

Μπορεί να νομίζεις ότι βρήκες την αγάπη της ζωής σου, τον ένα και μοναδικό όμως και πάλι σε τρώει η αγωνία του αν είναι έτσι. Και εδώ τ' άστρα έρχονται να σου ανοίξουν τα μάτια και να σε βοηθήσουν να καταλάβεις. Διάβασε παρακάτω και μάθε ακριβώς ποιος είναι ο άντρας που έχεις απέναντι σου αρκεί να ξέρεις το ζώδιο του!


Κριός: ο Κριός είναι μέσα στο πάθος και δεν προβλέπεται να ρίξει τους ρυθμούς του με τίποτα! Θα πέσει στον έρωτα σου με τα μούτρα και δεν έχεις να φοβάσαι αν τον πιέζεις και προχωράει πολύ γρήγορα το πράγμα.
Ταύρος: αν ο καλός σου είναι Ταύρος μην περιμένεις να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς αφού είναι πολύ σταθερός και μελετάει προσεκτικά τα βήματα του. Του αρέσει να παίρνει το χρόνο του και θα δεις ότι κάνει αργά και σταθερά βήματα και θα κατακτήσουν τελικά το αντικείμενο του πόθου τους ακόμη και να χρειαστεί να περιμένουν πολύ καιρό. Οπότε αν βλέπεις ότι το αγόρι που σου εκφράζει το ενδιαφέρον του εδώ και χρόνια δεν κόβεται με τίποτα, τότε σίγουρα είναι Ταύρος και πολύ πιθανώς ο ένας και μοναδικός!
Δίδυμοι: πολύ συχνά ακούει στα αυτιά του τις καμπάνες της εκκλησίας αλλά επειδή ακριβώς ο Διδύμος γνωρίζει τον εαυτό του, κρατάει και μια πισινή για να σιγουρευτεί ότι δεν είσαι ένα κόμη του φλερτάκι. Το μονό σίγουρο είναι ότι θα σε πιάσει στην πάρλα και εσύ θα πέσεις στα πόδια του και θα λιώσεις για χάρη του οπότε δεν αποκλείεται να πιστέψεις ότι είναι ο ένας και μοναδικός.
Καρκίνος: ο Καρκίνος μπορεί να καθοδηγείται από το συναίσθημα αλλά προστατεύει πάντα τον εαυτό του. Θα σε πλησιάσει λοιπόν με προσοχή και θα σε «δοκιμάσει» έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι δε θα τον πληγώσεις (όσο μπορεί τουλάχιστον) Να είσαι σίγουρη ότι πάντοτε κρατάει μια πισινή αλλά μην παραξενευτείς αν σε γνωρίσει σε όλη την οικογένεια και αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς θα είναι το νυφικό σου. Μπορεί απλά να περιμένει την έγκριση ή απόρριψη τους για να δει τελικά τι θα κάνει.
Λέων: θα σε γεμίσει με κομπλιμέντα γιατί εκτός του ότι είναι γνήσιο gentleman του αρέσει να παινεύει τους αγαπημένους του και να τον παινεύουν και εκείνοι. Δείπνο σε ακριβά εστιατόρια, ανθοδέσμες στο γραφείο και διακοπές στα καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι για εσένα καθημερινότητα στο πλάι του. Αλήθεια μπορείς να το αντέξεις;
Παρθένος: μην περιμένεις να αφήσει τη διαίσθηση του να τον οδηγήσει σε θέματα καρδιάς. Ο Παρθένος έχει μελετήσει πολύ καλά τις πιθανότητες που έχει να κερδίσει την αγάπη σου πριν κάνει την κίνηση του ή την πρόταση του, αφού μιλάμε για το ζώδιο της λογικής. Αν υπάρχει φυσική έλξη το μόνο σίγουρο όμως είναι κάτι που δε μπορεί να το υπολογίσει και εκεί είναι που χάνει τον έλεγχο και αφήνει την καρδιά να τον οδηγήσει!
Ζυγός: ο Ζυγός είναι γνωστός για την αναποφασιστικότητα του και για τον πιο ωμό τρόπο που έχει να αντιμετωπίζει τα πράγματα. Έτσι και στον έρωτα αφού εξετάσει ότι πρέπει για εκείνον και δει ότι εσύ είσαι δίπλα του και αφού περάσει κάποιος καιρός, θα έρθει να σου χτυπήσει το κουδούνι σίγουρα.
Σκορπιός: ο Σκορπιός είναι διαισθητικός και σπανίως κάνουν λάθος για αυτό που νιώθουν αλλά και για τις αντιδράσεις που περιμένουν από τη σύντροφο τους. Έτσι έχουν και εκείνοι την τάση να προστατεύουν τον εαυτό τους και να έχουν πρώτα βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του έρωτα τους. Αφού βεβαιωθούν και μόνο τότε δίνουν ολοκληρωτικά την καρδούλα τους!
Τοξότης: ο Τοξότης είναι ελαφρώς απερίσκεπτος και δεν διστάζει να πάρει φόρα στα ερωτικά του. Φαίνεται να έχει κοντά του το φύλακα τον άγγελο του που κάνει όποια γυναίκα θέλει να τον ερωτευτεί. Τώρα σου έλαχε εσένα να την "πατήσεις" με ένα Τοξότη. Αν δεις ότι δεν προχωράει με αυτόν, τότε μην ανησυχείς θα έρθει ο επόμενος!
Αιγόκερως: είναι πολύ αισθησιακός αλλά και πολύ κοινωνικός και ίσως εκεί έρχεται κάποιες φορές η σύγκρουση. Επειδή όπως ξέρεις, ο Αιγόκερως, έχει ένα θέμα με το εγώ του , δεν αποκλείεται να σε περάσει από τεστ για να δεις αν του κάνεις εφόσον ταιριάζεις και στον κύκλο του. Δε θα προχωρήσει πολύ γρήγορα γι' αυτό μην περιμένεις το δαχτυλίδι ακόμη. Αφήνει πάντα τη σχέση να εξελιχθεί φυσικά, γι' αυτό οπλίσου με υπομονή!
Υδροχόος: πολλές φορές οι Υδροχόοι νιώθουν νευρικότητα με την οικειότητα και η προοπτική της παντοτινής δέσμευσης τον κάνει να νιώθει κάπως περίεργα. Να περιμένεις ότι θα σε συστήσει στον κύκλο του για να δει πώς "κολλάς" Επίσης εφόσον δει ότι δεν περιορίζεις την ελευθερία του τότε και μόνο τότε θα αρχίσει σιγά-σιγά να προχωρεί μαζί σου, εφόσον είναι ο ένας και μοναδικός και για εσένα!
Ιχθείς: ο ιχθείς θα ξέρει ευθύς εξαρχής αν το κορίτσι των ονείρων του στέκεται μπροστά του. Βέβαια να είσαι προετοιμασμένη για τις ανασφάλειες του που μπορεί το πρώτο διάστημα να τις κρύβει καλά, κάποια στιγμή όμως θα έρθουν στην επιφάνεια. Γι' αυτό μην περιμένεις αποκαλύψεις ευθύς εξαρχής αλλά μόνο εφόσον σιγουρευτούν ότι νιώθεις και εσύ το ίδιο και άρα είστε ο ένας το άλλο μισό ότι άλλου!


http://www.womenonly.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...