Φταίει η τύχη μου...

Όταν μια γυναίκα μένει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζει να αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει λάθος και να της έχει κοστίσει τη μοναξιά της. Το ερώτημα αυτό απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Απλά, γύρω στην ηλικία των 35 γίνεται όλο και πιο έντονο, γιατί συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα…πολύ γρήγορα.


Τότε αρχίζει να νιώθει ότι το βιολογικό της ρολόι χτυπάει και τίποτα δεν μπορεί να επιβραδύνει την πορεία του. Νιώθει ότι τελειώνει το χρονικό περιθώριο που της δίνει η φύση για να τεκνοποιήσει. Αυτός ο φυσικός χρονικός περιορισμός δημιουργεί ένα αναπόφευκτο άγχος που ωθεί στην αναζήτηση, όσο το συντομότερο δυνατόν, των συνθηκών που θα της επιτρέψουν να κάνει παιδιά, δηλαδή του γάμου.

Σύμφωνα με το California Psychics, η μοναξιά της κάθε γυναίκας οφείλεται σε συγκεκριμένα λάθη.

Δέσμευση-φοβία: Συνήθως μια γυναίκα που έχει κάνει κάποιες σχέσεις στη ζωή της και έχει πληγωθεί φοβάται να αφεθεί σε μια νέα σχέση. Ενδεχομένως μπορεί να φοβάται και τη δέσμευση αυτό όμως καταστρέφει οποιαδήποτε προσπάθεια του συντρόφου της για να είναι καλά και να έχουν μια ισορροπημένη σχέση. Επομένως θα πρέπει να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και να προσπαθήσετε να τα δείτε όλα με πιο θετική διάθεση. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να βγείτε από τη μοναξιά σας.

Η σκέψη του πρώην: Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μερικές φορές οι γυναίκες μένουν στα παλιά και σημαδεύονται από μια σχέση που έχει πια τελειώσει. Και είναι λυπηρό γιατί δεν αφήνουν την καρδιά τους ανοιχτή να μπει σε άλλα μονοπάτια που μπορεί να έχουν καλύτερη κατάληξη. Αφήστε, λοιπόν, τους παλιούς έρωτες στην άκρη και ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Εγωισμός: Όταν μια γυναίκα μένει μόνη της έχει συνηθίσει σε μια συμπεριφορά που μπορεί να τη δείχνει αρκετά εγωιστική προς τα έξω πόσο μάλλον στη σχέση της. Το ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και θέλετε το καλύτερο γι’ αυτόν δεν είναι κακό, αλλά με την εγωιστική συμπεριφορά και τις αυστηρές γραμμές δεν θα κερδίσετε κάτι παραπάνω πέρα από τη μοναξιά σας! Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι μια σχέση απαιτεί υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Αν αποφύγετε, λοιπόν, τα παραπάνω λάθη είναι σίγουρο πως θα σταματήσετε να είστε μόνη σας και θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια υγιή σχέση.


http://www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...