Για πάντα νέες

Το να έχει μία γυναίκα «νεανικό στιλ» δε σημαίνει μόνο να ακολουθεί τη μόδα και να γνωρίζει τις νέες τάσεις, αλλά και να σφίζει από υγεία. Με μερικές απλές κινήσεις, τις οποίες πρέπει να υιοθετήσετε εφ’ όρου ζωής, το να δείχνετε και να νιώθετε μία δεκαετία μικρότερη από την πραγματική σας ηλικία, είναι εφικτό.




       1. Φροντίστε με ευλάβεια και συνέπεια το δέρμα σας. Ποτέ μη παραλείπετε τη βραδυνή σας ιεροτελεστεία: ξεβαφόμαστε, πλένουμε πρόσωπο, βάζουμε την ενυδατική μας. Τώρα το καλοκαίρι, η έξοδος χωρίς αντιηλιακή είναι φόνος επιδερμίδας εκ προ μελέτης. 

       2. Μέχρι να πατήσουμε τα τριάντα λίγο μας απασχολεί η ποιότητα της διατροφής μας, αφού εστιάζουμε περισσότερο στην ποσότητα, ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, στην απουσία αυτής. Είναι όμως το Α και το Ω να τρώτε καθημερινά τις σωστές ποσότητες από όλες τις διατροφικές ομάδες, χωρίς να παραλείπετε γεύματα ή φαγητά, που μπορεί να σας στερήσουν με τη σειρά τους, πολύτιμες θρεπτικές ουσίες. Τα περισσότερα λαχανικά είναι αντιοξειδωτικά, ενώ οι ξηροί καρποί, όπως τα καρύδια και τα αμύγδαλα βοηθούν στο να εμφανιστούν νωρίς οι ρυτίδες.

       3. Γυμναστείτε επειδή θέλετε ένα υγιές και σφριγηλό σώμα και όχι επειδή θέλετε να σας θαυμάζουν για τους κοιλιακούς σας. Όσες γυναίκες γυμνάζονται συνειδητά και με συνέπεια διατηρούν υπέροχα σώματα κι εκπληκτική φυσική κατάσταση ακόμη και μετά τα εβδομήντα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...