Η καπελαδούρα της Βεατρίκης στον πλειστηριασμό

Βασιλικός γάμος δίχως καπέλα, δεν ήταν δυνατόν να γίνει! Και μπορείς στις 29 Απριλίου να ασχοληθήκαμε με το νυφικό της Κάθριν και τη στολή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τις επόμενες ημέρες την παράσταση να έκλεψε λίγο, η αδερφή της νύφης Πίπα, άντε και η εγκυμονούσα Βικτόρια Μπέκαμ, όμως η μεγάλη πρωταγωνίστρια του γάμου ήταν άλλη τελικά.



Ο λόγος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη που στο γάμο της Κέιτ με το Γουίλιαμ έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια, φορώντας επί κεφαλής ένα καπέλο – υπερπαραγωγή.
Τόσα σχόλια άκουσε άλλωστε για το καπέλο που προτίμησε κι έτσι με τόσο ντόρο που έγινε, η 22χρονη Βεατρίκη αποφάσισε να βγάλει το καπέλο σε πλειστηριασμό και μάλιστα στο eBay.
Το γεγονός δημοσιοποίησε η μητέρα της Βεατρίκη, Sarah Ferguson στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε κι την πικρία της που δεν καλέσθηκε στο γάμο!
Το γεγονός επιβεβαίωσε και το παλάτι ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στην UNICEF και στην οργάνωση Children in Crisis.
Η ίδια η Βεατρίκη μίλησε για την κίνησή της αυτή και εξήγησε:
"Ειμαι πρέσβειρα του 'Children in Crisis' και έχω μάθει πολλά πράγματα δουλεύοντας κοντά στους ανθρώπους του οργανισμού. Όταν το καπέλο μου απέκτησε τέτοια δημοσιότητα, ήθελα να την εκμεταλλευθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συγκεντρώνοντας δηλαδή χρήματα για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια.. Δεν πίστευα πως το καπέλο θα είχε τέτοια απήχηση. Ένα καπέλο είναι άλλωστε και τώρα διαθέτει τη δική του σελίδα στο FACEBOOK και έχει χιλιάδες φανς".
Και είναι αλήθεια πως η σελίδα με τίτλο Princess Beatrice's Hat στο facebook έχει ξεπεράσει τους 5000 φανς. Βέβαια, υπάρχει ακόμα μία σελίδα με τίτλο Princess Beatrice's Ridiculous Royal Wedding Hat, δηλασδή το γελίο καπέλο της βεατρίκης, που έχει πάνω από 136,499 fans.
Πάντως, ο σχεδιαστής του καπέλου, Φίλιπ Τρέισι (Philip Treacy) υπερασπίστηκε τη δημιουργία και τόνισε πως η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδερφή της Ευγενία έδειχναν υπέροχες και πανέμορφες στο γάμο και πως οι δύο πριγκίπισσες δεν του είπαν πως ήθελαν να μοιάζει το καπέλο τους αλλά ο ίδιος εμπνεύστηκε από την ομορφιά και την κομψότητά τους. Ο 43χρονος σχεδιαστής συμπλήρωσε πως ξέρει τα κορίτσια πολλά χρόνια τώρα και πως εκείνες τον εμπιστεύτηκαν απόλυτα.
Να σημειώσουμε πως ένα απλό καπέλο του τρέισι ξεκινά από τα 1000 δολάρια ενώ το Το καπέλο της Βεατρίκης δεν είναι ακόμα στο eBay αλλά οι κόπιες του κυκλοφορούν ήδη και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 10 δολάρια.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...