Μακιγιάζ Με Χρώμα

Η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν χρώμα. Από το απαλό ροζ που βάζεις στα μάγουλα μέχρι το στιλ 60s που «προστάζει» τα smoky eyes. Η φιλοσοφία του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ είναι απλή. Όσο πιο πολύ χρώμα, τόσο το καλύτερο!

Δείτε τα σημαντικότερα beauty trends.

 


Έντονα χείλη
Τα έντονα χείλη ξαναγύρισαν στη μόδα. Είτε βάλεις ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, είτε ένα φούξια, θα είσαι μέσα στη μόδα. Να θυμάσαι μόνο πάντα, όταν τονίζεις τα χείλη, να βάφεις λίγο τα μάτια και να μην τα τονίζεις πολύ.


Μπρονζέ αποχρώσεις Την άνοιξη χρησιμοποιούμε πιο πολύ μπρονζέ αποχρώσεις στα ρουζ μας, ενώ το καλοκαίρι επιλέγουμε να συνδυάζουμε πιο πολύ το μπρονζέ με το ροδακινί ρουζ, το οποίο μας δίνει μία αίσθηση μαυρίσματος. Το στιλ αυτό υιοθετούν οι μεγαλύτεροι οίκοι στο μακιγιάζ των μοντέλων τους.


Glitter
Το glitter είναι ένα trend του χειμώνα, αφού τους κρύους μήνες χρησιμοποιούμε πολύ μαύρο ή ασημί glitter σε πολλά smoky μακιγιάζ. Φέτος όμως δεν θα το αποχωριστούμε ούτε το καλοκαίρι. Χρησιμοποίησε glitter σε γήινους τόνους και σε ανοιχτά χρώματα!


60s style!
H καταπληκτική δεκαετία αυτή, με τις ξεχωριστές κομμώσεις και τα smoky eyes, ξαναήρθε στη μόδα. Όπως και στις άλλες τάσεις βέβαια, χρησιμοποιούμε τη βασική ιδέα όπως παλιά και τη εκμοντερνίζουμε κάνοντάς την πιο... colourful!

Όποια τάση μακιγιάζ και να επιλέξεις, θα λάμπεις. Aρκεί βέβαια να το κάνεις με χρώμα!

http://www.miss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...