Λένα Αρώνη Απέναντι από τη Μενεγάκη και τη Σκορδά!

Η Λένα Αρώνη μίλησε στο «TV Έθνος» αποκαλύπτοντας τα σχέδια της για το νέο πρωινό της ΕΤ1και τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη ζώνη.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γυναίκες», η Λένα Αρώνη δήλωσε: «Είναι η πρωινή ζώνη που μου είχε ανατεθεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Πρόκειται για εκπομπή που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από την αρχή της περσινής σεζόν».


Όταν τη ρώτησαν για το στόχο που έχει η ίδια και η συμπαρουσιάστριά της, Δώρα Αναγνωστοπούλου, για την εκπομπή αυτή είπε: «Στόχος μας είναι να προτείνουμε σε αυτήν την ώρα κάτι διαφορετικό σε ένα κοινό που έχει αλλάξει λόγω των ειδικών συνθηκών. … Το κοινό έχει αυξηθεί. Δεν είναι η παλιά κλασική νοικοκυρά…»

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη και την Ελένη Μενεγάκη διευκρίνισε: «Εμείς θέλουμε να λειτουργήσουμε κάπως συμπληρωματικά ή και να… κλέψουμε, με την καλή έννοια. … Το πρωινάδικο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, έχει μια πολύ συγκεκριμένη φόρμα τελικά, η οποία δεν νομίζω ότι καλύπτει απαραίτητα αυτούς που θέλουν να δουν τηλεόραση εκείνη την ώρα. Εμείς θα κάνουμε ένα πρωινό διαφορετικό. Αναφερόμαστε στο κοινό που δεν θέλει να δει τα υπόλοιπα πρωινά που υπάρχουν στα άλλα κανάλια.»

Όσο για τη χημεία που έχει αναπτύξει με τη συνεργάτιδα της Δώρα Αναγνωστοπούλου, ανέφερε: «Πρώτη φορά έγινε το προξενιό από την ΕΡΤ. Η χημεία είναι κάτι που κερδίζεται, ειδικά σε ένα προξενιό…»


http://www.yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...