Απόδραση τώρα!

Φύγετε ένα Σαββατοκύριακο οι δυο σας! Μπορείτε!

Οι υποχρεώσεις πολλές, η κούραση μεγάλη, το άγχος, η πίεση… Όλα αυτά κάνουν κακό στην ψυχολογία του καθενός και κατά συνέπεια στη σχέση. Χρειαζόσαστε ένα διάλειμμα.

Πρέπει να πάρετε μια ανάσα. Να γεμίσετε τις μπαταρίες. Μια εκδρομή θα σας κάνει καλό. Ένα Σαββατοκύριακο κάπου κοντά - για να μην φάτε και τις ώρες σας στη διαδρομή, θα καθαρίσει το μυαλό και θα επανακτήσετε την επαφή με το συναίσθημα ξανά.

Η Αίγινα είναι κοντά, η Ύδρα, οι Σπέτσες, το Αγκίστρι. Το Ναύπλιο ενδείκνυται και για ημερήσια απόδραση σε περίπτωση που τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν.
Αν μένετε στην Επαρχία, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Έχετε περισσότερες επιλογές για εκδρομή στη φύση. Η φύση καθαρίζει το μυαλό και ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά στον εαυτό μας και κατά συνέπεια ο ένας στον άλλο.

Ένα όμορφο ξενοδοχείο, ένα βράδυ σε μια άλλη κρεβατοκάμαρα, σε άλλο περιβάλλον θα ανεβάσει τη διάθεση. Δοκιμάστε το. Μην το αναβάλλεται. Η ήλιος, η θάλασσα, το καθαρό οξυγόνο, η ανεμελειά θα κάνουν τη δουλειά τους και γυρίζοντας στην καθημερινότητα θα έχετε γεμίσει μπαταρίες και θετική ενέργεια.

Θα έχετε δημιουργήσει αναμνήσεις και οι αναμνήσεις, οι στιγμές είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που δένουν ένα ζευγάρι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...