Weddingmall.gr : Η Νέα Τάση στη Λίστα Γάμου

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει το δίλημμα στα μελλόνυμφα ζευγάρια για το αν θα χρησιμοποιήσουν κατάστημα ή τραπεζικό λογαριασμό ως λίστα γάμου. Η ιδέα του καταστήματος, αν και είναι μια κομψή λύση, ακολουθείται με μια δέσμευση αγορών που είναι περιοριστική για τα περισσότερα σημερινά ζευγάρια.
Ο τραπεζικός λογαριασμός προσφέρει ελευθερία κινήσεων, αλλά συνοδεύεται από αρκετά μειονεκτήματα: άσχημη εικόνα, υποχρεωτική καταβολή μετρητών, ουρές σε ταμεία κ.ο.κ. Ενώ λοιπόν τα περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν την ευελιξία των χρημάτων, ο τρόπος αυτός είναι ιδιαίτερα αναχρονιστικός. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει μία καινοτόμος και απλή υπηρεσία, η λίστα γάμου Wedding Mall (www.weddingmall.gr) , η οποία έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερα από 300 ζευγάρια, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας της. Τα δώρα εξακολουθούν να είναι χρηματικά και να αποδίδονται χωρίς περιορισμό στο ζευγάρι, αλλά αυτό επιτυγχάνεται με έναν εύκολο, όμορφο και σύγχρονο τρόπο.
Image_Bankaccount-Invitation

Πολλαπλά κανάλια κατάθεσης δώρου: Οι καλεσμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συνεργαζόμενη τράπεζα για να κάνουν το δώρο τους, αναφέροντας τον κωδικό του γάμου – δεν είναι αριθμός λογαριασμού. Ταυτόχρονα όμως, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την πιστωτική τους κάρτα στο www.weddingmall.gr ή το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, οποιαδήποτε ώρα, χωρίς ταλαιπωρία.

Προνόμια και εκπτώσεις: Το Wedding Mall δεν είναι απλά μία υπηρεσία συγκέντρωσης χρηματικών δώρων. Είναι και ένα δίκτυο καταστημάτων. Θέλοντας να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για τους μελλόνυμφους και τους καλεσμένους τους, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο επώνυμων καταστημάτων, στο οποίο το ζευγάρι μπορεί να κάνει αγορές (προαιρετικά) για ένα χρόνο με σημαντικές εκπτώσεις. Πολλά από τα καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις και στους καλεσμένους του ζευγαριού για έξι μήνες. Καταστήματα όπως τα IKEA, Travel Plan, Κορασίδης, Λητώ, Γιάννης Δελούδης, Casa DI Patsi, Ελευθερουδάκης, κ.α. συνεργάζονται με το Wedding Mall.

Σύγχρονη προσέγγιση: Κάθε γάμος αποκτά τη δική του ιστοσελίδα! Το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σελίδα αυτή για να ελέγχει την κίνηση και τις ευχές της λίστας του, να αναρτά ανακοινώσεις, φωτογραφίες και χάρτες, να ανταλλάσει μηνύματα με τους καλεσμένους και οι καλεσμένοι μεταξύ τους. Επίσης, η σελίδα αυτή μπορεί να συνδεθεί με το facebook, το twitter, το flickr ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα το ζευγάρι επιθυμεί. Ένα μικρό social network!

Λίστα Γάμου Wedding Mall. Διακριτική σαν Λίστα Γάμου... Ευέλικτη σαν Τραπεζικός Λογαριασμός... Σύγχρονη σαν το internet!

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για το γάμο σας;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...