Όμορφα φρύδια!

Τα σχήμα των φρυδιών σας τονίζει σημαντικά το πρόσωπο και τα μάτια σας. Τα όμορφα και περιποιημένα φρύδια ενδυναμώνουν την ομορφιά σας γι αυτό προσέξτε τα! Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για όμορφα φρύδια.
Καλό είναι να βγάζετε και να περιποιείστε τα φρύδια σας το βράδυ πριν να πάτε για ύπνο. Με αυτό τον τρόπο , οι κοκκινίλες θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι το πρωί και θα αποφύγετε ερεθισμούς και μολύνσεις.
Είναι σωστό να διατηρείτε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας. Ακολουθήστε τις φυσικές γραμμές των φρυδιών και τονίστε το περίγραμμα τους αφαιρώντας οτιδήποτε χαλάει το φυσικό τους σχήμα. Η μητέρα φύση ξέρει καλύτερα ποιο σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει γι αυτό το λόγο εμπιστευτείτε την!





Φροντίστε να χρησιμοποιείτε ένα καλό τσιμπιδάκι για τα φρύδια σας. Ένα καινούργιο τσιμπιδάκι με σχετικά μυτερές άκρες διευκολύνει την αφαίρεση της τρίχας και δεν ερεθίζει τους πόρους κατά την αφαίρεση της τρίχας. Χτενίστε τα φρύδια σας πρώτα προς τα πάνω και αφαιρέστε όσες τρίχες περισσεύουν από το περίγραμμα τους και μετά κάντε το ίδιο στην αντίθετη όμως κατεύθυνση.


Μην ξεχνάτε να αφαιρείτε και τις τρίχες μεταξύ των ματιών γιατί και αυτές είναι αντιαισθητικές και καταστρέφουν το περίγραμμα των φρυδιών σας.

Προσπαθείτε να αφαιρείτε την κάθε τρίχα από τη ρίζα της και προς την φορά με την οποία μεγαλώνει. Αποφεύγετε να κόβετε τις τρίχες ενώ προσπαθείτε να τις αφαιρέσετε γιατί με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι άσχημο και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εσάς να αφαιρέσετε την τρίχα που θα έχει πλέον πολύ μικρότερο μέγεθος.

Γενικά αποφεύγετε την υπερβολική αφαίρεση των φρυδιών γιατί συνήθως είναι δύσκολο να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα και στα δύο φρύδια. Η ασυμμετρία στα φρύδια δημιουργεί μια γενικότερη ασυμμετρία και στο πρόσωπο σας.

Όταν θέλετε να τονίσετε τα φρύδια σας με σκιά , προτιμήστε σκιές που είναι σε κοντινό τόνο με των φυσικό τόνο των μαλλιών σας.
Όταν θέλετε να τονίσετε τα φρύδια σας με μολύβι , απλώστε το προσεκτικά με μικρές απαλές κινήσεις για να αποφύγετε την υπερβολή. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία των φρυδιών και συνεχίστε προς την εξωτερική γωνία απλώνοντας τις πινελιές ομοιόμορφα. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι ή ένα βαμβακάκι για απλώσετε καλύτερα το χρώμα.

Τέλος ,εάν απλά θέλετε να κρατήσετε τα φρύδια σας περιποιημένα μπορεί να απλώσετε μια πολύ μικρή ποσότητα ζελέ στο περίγραμμα τους και να τα χτενίσετε απαλά με το ειδικό βουρτσάκι.





/sxeseis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...