Μικρά μυστικά για τα ρούχα σας!

Κάντε τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα : Χρησιμοποιήστε ένα καλό μαλακτικό με όμορφη μυρωδιά λεβάντας , μήλου ή λουλουδιών. Μπορείτε να βάλετε ειδικά αρωματικά προϊόντα μέσα στην ντουλάπα σας που χαρίζουν μια αύρα φρεσκάδας σε όλα σας τα ρούχα. Ενώ τα σιδερώνετε , μπορείτε να προσθέσετε ειδικό αρωματικό νερό μέσα στο σίδερο που θα τους χαρίζει υπέροχη μυρωδιά μέσο του ατμού.
Τι γίνεται με τα ενισχυμένα σουτιέν : Μήπως σας χαλάνε πολύ εύκολα ; Μάλλον θα φταίει το τρόπος που τα τοποθετείτε στην ντουλάπα σας. Για να τα προστατεύσετε , μετά το πλύσιμο κρεμάστε τα στην ντουλάπα σας σε μια κρεμάστρα αντί να τα διπλώσετε στο συρτάρι. Με αυτό τον τρόπο οι μπανέλες δεν χάνουν την φόρμα τους και δεν σκίζουν το ύφασμα καταστρέφοντας τα.


Στατικός ηλεκτρισμός : Το αγαπημένο σας μάλλινο πουλόβερ μοιάζει σαν να μπήκε στην πρίζα ; Τρίψτε ένα κομμάτι χαρτί πάνω του και ξεμπερδέψατε!


Σας έφυγε το κουμπί: ...και δεν προλαβαίνετε να το ράψετε ; Σαν προσωρινή (και μόνο) λύση , προσπαθήστε να στερεώσετε τις κλωστούλες του χαλαρού κουμπιού με άχρωμο βερνίκι νυχιών. Θα σας κρατήσει το κουμπί στη θέση του μέχρι να μπορέσετε να το ράψετε.


Καλτσόν : Σας έφυγε ένα πόντος ; Πάλι το βερνίκι νυχιών είναι σωτήριο. Προσθέστε λίγο άχρωμο βερνίκι στην αρχή του προβλήματος και σταματήστε την καταστροφή μέχρι να φτάσετε στο κοντινότερο περίπτερο.


Δεν έχετε σίδερο : ... γιατί βρίσκεστε σε ένα ταξίδι μακριά από το σπιτάκι σας. Για να στρώσουν τα ρούχα σας εύκολα , ανοίξτε τη βρύση του μπάνιου στο καυτό και αφήστε το μπάνιο να γεμίσει με υδρατμούς. Κρεμάστε τα ρούχα σας που θέλουν σιδέρωμα και αφήστε τα για μερικές ώρες! Είναι μαγικό.





/sxeseis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...