Yuko Yamashita: Η αυθεντία στη λείανση

Η Yuko Yamashita, η expert του SUNSILK για λεία και μεταξένια μαλλιά, είναι hairstylist και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Τόκιο. Το όνειρό της ήταν να κάνει τις ζωές των ανθρώπων πιο εύκολες σε ό,τι αφορά στη φροντίδα των μαλλιών τους.

Οι περισσότερες πελάτισσές της έκαναν παράπονα ότι τα μαλλιά τους φριζάρουν, είναι ατίθασα και πρέπει να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να τα τιθασεύουν. Έτσι η Yuko δημιούργησε και κατοχύρωσε το 1995 τη δική της μέθοδο ισιώματος μαλλιών, τη «Yuko Straightening System». Για παραπάνω από 10 χρόνια, η μέθοδός της έχει γίνει ανάρπαστη στους hairstylist όλου του κόσμου, οι οποίοι ζητούν από τη Yuko να τους εκπαιδεύσει, και στη συνέχεια εφαρμόζουν τη μέθοδό της στα δικά τους κομμωτήρια. Εκτός από το ομώνυμο σύστημα ισιώματος, έχει δημιουργήσει τη δική της προσωπική μάρκα, τη «YUKO». Με έδρα το Τόκιο, εργάζεται συνεχώς για να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τα όμορφα και εύκολα στη φροντίδα μαλλιά, για όλους.

Το SUNSILK την επέλεξε επειδή είναι η παγκόσμια expert στα ίσια μαλλιά και αποδεικνύει με την πρωτοποριακή μέθοδό της τον τρόπο να αποκτήσουμε ίσια μαλλιά χωρίς να τα καταστρέψουμε. Η σειρά Τέλεια Λείανση που συνδημιούργησε με το SUNSILK περιέχει Aqua-Lysine Complex που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και συγκρατεί την υγρασία, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση των μαλλιών. Τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς προσφέρουν στα μαλλιά ακαταμάχητο λείο look που διαρκεί έως και 24 ώρες, ενώ τιθασεύουν το φριζάρισμα. Η σειρά Τέλεια Λείανση περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner, Leave on και Μάσκα.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...