TO ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ

Η hot list με τις αγαπημένες διευθύνσεις της ηθοποιού είναι must.Η Βρετανίδα ηθοποιός και λάτρης του traveling (πρέσβειρα της νέας ξενοδοχειακής αλυσίδας MGallery του γκρουπ Accor) μας αποκαλύπτει τις αγαπημένες της γωνιές στo Λονδίνο.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παραστάσεις στο NationalTheatre
Κάθε φορά που βρίσκομαι στο Λονδίνο πηγαίνω θέατρο και αυτό συμβουλεύουν να κάνουν όλοι όσοι το επισκέπτονται. Και δεν εννοώ μιούζικαλ ή κωμωδίες, αλλά πραγματικό θέατρο. Οι παραγωγές του NationalTheatreείναι εξαιρετικές. (South Bank, London SE1, www.nationaltheatre.org.uk)
Τέχνη στην TateModern
Άλλο ένα mustτου Λονδίνου. Μόνιμες συλλογές και φιλοξενούμενες εκθέσεις είναι top(όπως η έκθεση Gauginμέχρι 16/12/2011). Η επιτομή της μοντέρνας τέχνης. (Bankside, LondonSE1, www.tate.org.uk)
ΕΞΟΔΟΣ
Φαγητό στο J. Sheekey
Το καλύτερο εστιατόριο ψαρικών. Είναι ανοιχτό μέχρι αργά, το περιβάλλον είναι πολύ χαρούμενο και ζωντανό κα δίπλα έχει αίθουσα με oyster bar. Ιδανική επιλογή για να συνεχίσεις την έξοδό σου μετά το θέατρο. (28-32, St Martin's Court, London WC2N)
Champaign bar στοσταθμότουKing's Cross
Για τα θερμαινόμενα καθίσματα και την πανοραμική θέα των τρένων που φτάνουν.
Shopping
Για το σπίτι στο NicholasHaslam
Μια σούπερ μπουτίκ decoκι ένας ταλαντούχος interior designer, ο Paolo Moschino, που εκτός των άλλων έχει και καταπληκτικό χιούμορ. (12-14, Holbein Place, London SW1, www.nicholashaslam.com)
Για βιβλία στο Primprose Hill Books
Βρίσκεις τα πάντα, ακόμη και πολύ παλιά βιβλία, κι οι υπάλληλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί και κυρίως ενημερωμένοι. (134, Regent's Park Road, London NW1, www.primprosehillbooks.com)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...