34 ταινίες που έγραψαν ιστορία.

Οι συνδρομητές της nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 34 οσκαρικές ταινίες που έγραψαν ιστορία στην «Οσκαρική ζώνη» της Nova. 
Από τις 12 έως τις 28 Φεβρουαρίου, κάθε βράδυ από τις 21:00 στο Novacinema 2 απολαύστε αγαπημένες ταινίες που έχουν κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο!
Μη χάσετε τον Φεβρουάριο στο Novacinema 2 σε πρώτη προβολή την ελληνική ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου που είναι φέτος υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Απολαύστε επίσης παλαιότερες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στον αγαπημένο θεσμό: «West Side Story» (Οσκαρ Β’ Ανδρικού: Τζορτζ Τσακίρης, 1962), «Ποτέ την Κυριακή» (Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού: Μ. Χατζιδάκης, Υποψήφια για Οσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου: Μ. Μερκούρη, 1961) και «Chariots of Fire» (Οσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης: Β. Παπαθανασίου, 1982)!
Η Nova φέρνει στις οθόνες σας και τις μεγάλες ταινίες που απέσπασαν από ένα ή περισσότερα αγαλματίδια στον περσινό διαγωνισμό. Δείτε την πολεμική περιπέτεια της Κάθριν Μπίγκελοου «The Hurt Locker» που απέσπασε 6 βραβεία, την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον που απέσπασε 3 βραβεία, την αληθινή ιστορία «Julie & Julia – Τζούλι και Τζούλια» με την Μέριλ Στριπ η οποία κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, το πολεμικό θρίλερ του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglourious Basterds – Άδωξοι Μπάσταρδη» με τον Μπραντ Πιτ και τον Κρίστοφ Βαλτς, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και σε πρώτη προβολή την αληθινή ιστορία «The Young Victoria – Βασίλισσα Βικτώρια – Τα χρόνια της νιότης» που απέσπασε το Όσκαρ Κοστουμιών.
Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πρώτη προβολή στο Novacinema 1 και στο Novacinema HD ταινίες που προτάθηκαν για Όσκαρ και έκλεψαν την παράσταση: Η ρομαντική κομεντί «Up in the Air – Ραντεβού στον Αέρα» με τους Τζόρτζ Κλούνεϊ και Βέρα Φαρμίγκα, η αληθινή ιστορία «Invictus – Ανίκητος» με τους Μόργκαν Φρίμαν και Ματ Ντέιμον, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «District 9» με τον Σάρλτο Κόπλεϊ, την αληθινή ιστορία «Coco avant Channel» με την Οντρέ Τοτού αλλά και την οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων «Fantastic mr. Fox – Ο Απίθανος κύριος Φοξ» με τις φωνές των Τζορτζ Κλούνεϊ, Μέριλ Στριπ και Όουεν Ουίλσον.
Τέλος, για 12η συνεχόμενη χρονιά, το novacinema.gr παρουσιάζει μία ενότητα αφιερωμένη αποκλειστικά στα Oscars. Στο http://www.novacinema.gr/oscars2011, μπορείτε να βρείτε τη λίστα των υποψηφίων σε όλες τις κατηγορίες αλλά και αναλυτική παρουσίαση των ταινιών, ηθοποιών και σκηνοθετών που θα διεκδικήσουν τα χρυσά αγαλματίδια στις πιο σημαντικές κατηγορίες. Επίσης, δείτε όλα τα τελευταία κινηματογραφικά νέα, τα βιογραφικά των λαμπερών παρουσιαστών της απονομής, Αν Χαθαγουέι και Τζέιμς Φράνκο και ενημερωθείτε για τις Οσκαρικές πρεμιέρες του μήνα και την οσκαρική ζώνη του Novacinema 2.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...