Μενεγάκη vs Βανδή: το χρονικό μιας κόντρας

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα! Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να πίστευε πως ήταν μια τυπική μέρα στην εκπομπή της όμως η Δέσποινα Βανδή με τις δηλώσεις της είχε άλλα σχέδια.


Σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα και διάβασε στον αέρα ο Άρης από το πάνελ της εκπομπής, η διάσημη αοιδός σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα κάνει τρίτο παιδί απάντησε ανάμεσα σε άλλα: "Εξάλλου και να μείνω έγκυος δεν πρόκειται να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης μου. Τα reserve μου δεν θα ανέβουν. Χα, χα", είπε η Βανδή και αμέσως το μάτι της Ελένης γυάλισε. "Εδώ ρίχνει καρφί η Δέσποινα", λέει ο Άρης , "Γιατί να ρίχνει καρφί ρε Άρη;", ρωτάει η Μενεγάκη και η απάντηση του Άρη μάλλον δεν της άρεσε καθόλου αφού εν ολίγοις είπε πώς μια παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται σχετικά το γεγονός ότι είναι έγκυος για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης και όπως ήταν λογικό η Ελενίτσα άστραψε και βρόντηξε.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πώς μια γυναίκα που ήθελε να γίνει μάνα και έγινε, μπορεί να ειρωνεύεται την οποιαδήποτε άλλη μάνα. Αν εννοεί αυτό η Δέσποινα δεν είναι καθόλου σωστό. Αν δεν συμβαίνει αυτό ok" είπε η Ελένη και συνέχισε το παραλήρημα : "Και να ανέβουν τα νούμερα μια γυναίκα δεν γίνεται μάνα για αυτό. Δεν περνάει όλες αυτές τις αγωνίες για να κάνει νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες και δεν τα λες όταν είσαι μάνα", είπε η Ελενίτσα και η πίεση της φαινόταν να είχε χτυπήσει κόκκινο.

Ο μονόλογος της Ελένης γύρω από το θέμα- που όσο να πεις κάτι παραπάνω ξέρει από το υπόλοιπο πάνελ- συνεχίστηκε και τα …σκάγια πήραν και άλλους- ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε-: "Δεν μπορώ ούτε να τα ακούω αυτά. Τα άκουσα και στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν κάποιοι συνάδελφοί μας λέγανε και για ένα άλλο ζευγάρι που περιμένει παιδί και πάλι θεωρούσα ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Αλλά ότι διάθεση και να έχεις δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Άλλο να το πει ένας άντρας που δεν μπορεί να νιώσει όλο αυτό (της εγκυμοσύνης) και άλλο να το πει μια μάνα. Γιατί μια γυναίκα δεν λέει "θέλω να μείνω έγκυος, εντάξει". Μπορεί να χάσει παιδί ή να αργήσει οκτώ μήνες. Όλες μας τα έχουμε περάσει, όλες. Δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Τέλος".
Μήπως απλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...