Ο διάσημος οίκος Versace σχεδιάζει για την H&M

Μία μεγάλη συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο! Η Η&Μ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace.


Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Donatella Versace, σχεδιάζει μια αποκλειστική συλλογή για την εταιρεία που πρόκειται πραγματικά να αφήσει τη δική της «στάμπα».

«Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Η&Μ και που έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στο ευρύ της κοινό. Η συλλογή θα είναι η πεμπτουσία του οίκου Versace, ιδανική για τους θαυμαστές της Η&Μ και της Versace παγκοσμίως», λέει η Donatella Versace.

Ο οίκος Versace αποτελεί μέχρι σήμερα την τελευταία αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία της Η&Μ, ακολουθώντας άλλους σχεδιαστές όπως οι Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo και πιο πρόσφατα ο οίκος Lanvin.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα για τη γυναίκα, τον άνδρα, επιλεγμένα είδη για το σπίτι και θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Νοεμβρίου σε περίπου 300 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο. 

Τέλος, η Donatella Versace σχεδίασε μια προ-ανοιξιάτικη συλλογή για την Η&Μ που θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά στις χώρες που η Η&Μ διαθέτει on-line πωλήσεις.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...