Beachy hair! Αυτά είναι τα μαλλιά που θα έχουμε όλες το καλοκαίρι!

"Κάποιες φορές όταν έχω πάει για μπάνιο, επιστρέφοντας σπίτι δεν λούζομαι. Τα μαλλιά μου μετά την θάλασσα έχουν το τέλειο styling!". Πες μου ότι το έχεις κάνει- σκεφτεί να το κάνεις- μπει σε πειρασμό τουλάχιστον μια φορά!


Ειδικά στις διακοπές σου, σίγουρα σου έχει συμβεί να τεμπελιάσεις και να βγεις μετά την θάλασσα έχοντας κάνει ντους, όχι όμως και λούσιμο. Ενδεχομένως, να έχεις εισπράξει και κοπλιμέντο για το πόσο όμορφα και sexy έδειχναν τα μαλλιά σου εκείνο το βράδυ!

Σου έχω και κάτι καλύτερο! Το νέο must του καλοκαιριού στο hair styling έρχεται να επιβραβεύσει την τεμπελιά μας! Γιατί, φέτος, τα beachy hair ή αυτοί οι φυσικοί και χαλαροί κυματισμοί που αποκτούν τα μαλλιά μας μετά το μακροβούτι (ok, και με απλή βουτιά γίνεται!) είναι η αγαπημένη τάση πολλών σχεδιαστών. Θέλεις αποδείξεις και ονόματα; Αμέσως!


Δεν ήταν λίγοι οι οίκοι που υπέκειψαν στην ακαταμάχητη γοητεία των beachy hair! Roberto Cavalli, Alberta Ferretti, Isabel Marant, Roberto Cavalli είναι μόνο μερικά από τα διεθνή ονόματα που μας έδειξαν αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, οι celebs ακολούθησαν (ή και προηγήθηκαν αφού είναι πολλές που είχαν κάνει αυτό το look πριν το δουν αλλού!). Ποιες; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!



Τρία πράγματα συνδέουν τις παραπάνω stars: έχουν στιλ, λατρεύουν οτιδήποτε boho και φυσικά τα beachy hair είναι πρώτη τους επιλογή είτε πρόκειται για red carpet εμφανίσεις είτε για τις everyday βόλτες τους. Gisele, Elle McPherson, Keira Knightley (ο beachy μήκος δεν κοιτά!) αλλά και Sienna Miller είναι παραδείγματα προς μίμηση αν θέλεις να πετύχεις το ίδιο look.

How to: πώς να πετύχεις το... beachy hair!
Πρόκειται για ένα πανεύκολο και πολύ sexy look! Λούσε τα μαλλιά σου και ψέκασε με το κατάλληλο προϊόν σε όλο το μήκος αποφεύγοντας, όμως, ρίζα και άκρες. Ποιο είναι αυτό το μαγικό προϊόν; Η Μάρα Καραχάλιου από τα κομμωτήρια MS (πάντα με μυεί σε μαγικά προϊόντα!) μας προτείνει το Sea Sult αλλά και το Beach Curl Spray από τα Toni & Guy που περιέχουν θαλασσινό αλάτι αλλά και το Curl Memory Up από την σειρά Techni Art της L'Oreal Professionnel. Έπειτα, στέγνωσε με σεσουάρ πιέζοντας τις τούφες των μαλλιών σου ανάμεσα στις παλάμες σου και προτού στεγνώσουν εντελώς, γύρισε ανάποδα και τίναξε το κεφάλι σου δεξιά- αριστερά.

Why men love... beaches!
Τα κυματιστά μαλλιά είναι sexy έτσι κι αλλιώς! Ένας, όμως, ακόμη λόγος που αρέσουν στα αγόρια είναι ότι τους θυμίζει καλοκαίρι και παραλία ενώ δείχνουν ότι είσαι ανοιχτή στο φλερτ. Έτσι μας είπαν τα αγόρια του TLIFE στα οποία δείξαμε αυτές τις photo.  Σκέψου το: σε ανίθετη περίπτωση ένας στιλιζαρισμένος κότσος δεν θα τους επέτρεπε να φανταστούν πως σου χαϊδέουν τα μαλλιά!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...