Πολυάσχολες = μόνες

Σύμφωνα με έρευνες, όλο και περισσότερες γυναίκες είναι μόνες στις μέρες μας και οι περισσότερες από αυτές έχουν πολύ λίγο χρόνο ελεύθερο.


Ένα έντονο φαινόμενο των ημερών μας, σύμφωνα πάντα με έρευνες, είναι οι περισσότερες γυναίκες που είναι μόνες να είναι αυτές που έχουν πολλές ασχολίες και καθόλου χρόνου. Το αστείο, όμως, είναι πως οι πιο πολλές από αυτές ξεκίνησαν πολλά χόμπι και εναλλακτικές ασχολίες πέραν της εργασίας τους με σκοπό να γνωρίσουν ελεύθερους άντρες, αλλά τελικά κατέληξαν να ασχολούνται τόσο παθιασμένα με τα νέα τους ενδιαφέροντα που είτε δεν πρόσεξαν τυχόν άνδρες που τις φλέρταραν είτε απλά ένιωθαν πλήρεις και μόνες τους πλέον.
Οι εργένισσες είναι πολύ λογικό να θέλουν να έχουν πολλές και διαφορετικές ασχολίες, γιατί έτσι και τη μοναξιά τους ξορκίζουν και καινούριους ανθρώπους γνωρίζουν. Όμως, πολλές φορές το πάθος τους για τις νέες τους ασχολίες τις παρασέρνει και κωφεύουν στο φλερτ επίδοξων συντρόφων. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που ασχολήθηκαν με τη φιλανθρωπία ή κάποιου είδους χειροτεχνία τελείως ερασιτεχνικά και κατέληξαν να αναλαμβάνουν ολόκληρα projects.
Είναι όμως εφικτό μια γυναίκα να είναι καλά μόνη της και να είναι ικανοποιημένη και πνευματικά ισορροπημένη χωρίς κάποιον σύντροφο; Ίσως τελικά τα γενικευμένα συμπεράσματα δεν είναι κανόνας και οι εξαιρέσεις δείχνουν το δρόμο.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...