Νεανικό σώμα για πάντα!

Δεν υπάρχει μυστικό μακροζωϊας και ομορφιάς. Το καλό με την εποχή μας είναι ότι πλέον υπάρχει γνώση για το πώς μπορεί μια γυναίκα να διατηρήσει την υγεία και την εμφάνισή της σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τα βαθειά γεράματα. 

       1. Αεροβική άσκηση: η αεροβική άσκηση βοηθάει την καρδιά να παραμένει δραστήρια, ενώ ο μεταβολισμός ξυπνάει και κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Τριάντα λεπτά, πέντε φορές την εβδομάδα είναι υπέρ αρκετά για να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση να τα… σπάει!

       2.  Ασκήσεις για τον κορμό: με κοιλιακούς, ραχιαίους και ασκήσεις για τη λεκάνη, το να φτιάξετε έναν δυνατό κορμό βοηθάει στην ισορροπία του σώματος. Επίσης, το να βοηθήσετε τη σπονδυλική σας στήλη να είναι δυνατή, μπορείτε να καθυστερήσετε ή ακόμη και να αποφύγετε προβλήματα με την πλάτη σας, που αρχίζουν να εμφανίζονται συνήθως από τη δεκαετία των τριάντα και μετά. 

       3. Ευκαμψία: αν μπορείτε να βάλετε στο πρόγραμμά σας τους pilates έτσι ώστε να βοηθήσετε όλους τους μύες του σώματός σας να τεντωθούν, θα δείτε τρομερά αποτελέσματα. Αν είστε εύκαμπτη, σίγουρα θα έχετε και λιγότερους πόνους στο σώμα σας. 

       4. Μυϊκή Ενδυνάμωση: μπορείτε να βάλετε στο πρόγραμμά σας καμιά δεκαριά ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση έτσι ώστε να βοηθήσετε τον μεταβολισμό σας να ενεργοποιηθεί, τη μυϊκή μάζα, που φθίνει μετά τα τριάντα, να παραμείνει alive and kicking και να καθυστερήσετε την οστεοπόροση.


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...