Sleeping beauty: Ποιες σταρ είδαμε στην πρεμιέρα στις Κάννες

Στα πλαίσια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ερωτικού παραμυθιού, "Sleeping  Beauty”.  Ποιες είδαμε εκεί; Στο red carpet, περπάτησε με τα ψηλοτάκουνά της, η  παντού και πάντα  αστραφτερή Diane Kruger.


Φορώντας στα χείλη κατακόκκινο κραγιόν, ντύθηκε με μια  θηλυκή  μακριά χρυσή τουαλέτα με πούλιες, η οποία έφερε την υπογραφή του Calvin Klein. Η εντυπωσιακή τουαλέτα, ανοιχτή στην πλάτη, έφερε λίγο από αύρα των 20s στο σημερινό κινηματογραφικό event.


Η Jane Fonda η οποία  παρά τα 74 της χρόνια, συνεχίζει  να χοροπηδάει κάνοντας αερόμπικ, έβγαλε για λίγο τις γκέτες και τα fluo κορμάκια γυμναστικής και επέλεξε μια χειροποίητη τουαλέτα Emillio Pucci. Ξεχειλίζοντας από fitness αυτοπεποίθηση (όπως και η Jennifer Aniston), εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε παλ απόχρωση με μακριά μανίκια, και stylish διακοσμημένα κομμάτια υφάσματος.


H Aishwarya Rai, όταν εμφανίστηκε στο red carpet, έκανε όλους να πατήσουν pause, στον ήχο, αφού έμειναν άφωνοι με την εμφάνισή της. Η Ινδή elegant  καλλονή, επέλεξε μια στράπλες τουαλέτα από τη συλλογή Armani Privé Spring 2011, με λευκό μπούστο και navy φούστα, και πόζαρε  όλο χάρη στους φωτογράφους.


Η Rachel McAdams έκανε τη διαφορά. Επιλέγοντας ένα casual look, παραλίγο να κάνει τους φωτογράφους να της γυρίσουν την πλάτη, καθώς αναρωτιόντουσαν «γιατί δεν έβαλε και εκείνη την τουαλέτα της»; Η σταρ, εμφανίστηκε με  χρυσό μπούστο το οποίο και συνδύασε με ένα παντελόνι, και τα δυο με την υπογραφή, Monique Lhuillier Spring 2011. Το συγκεκριμένο look δεν ήταν άσχημο, ίσως όμως ούτε και το πιο κατάλληλο για το dress code που επιβάλλει το Φεστιβάλ.


Η Εmily Browning μπορεί να επιλέγει συνήθως στις εμφανίσεις της, φορέματα με μήκος που φτάνει μέχρι το γόνατο, ευτυχώς όμως μελέτησε το memoir των Καννών επιλέγοντας κάτι glamorous για το red carpet. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μια Valentino τουαλέτα με κεντήματα, με εντυπωσιακό ντεκολτέ.


H Alexa Chung, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του “Sleeping Beauty” σαν Snow White. Eπέλεξε, ένα απλό -και ταυτόχρονα  sophisticated- λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια και  με μήκος πάνω από το γόνατο,  με την υπογραφή Balenciaga. Το φόρεμα συνδύασε με επίσης απλές μαύρες γόβες. Το σύνολο συμπλήρωσε με ένα λευκό clutch και ένα εντυπωσιακό κολιέ, με κρύσταλλο και διαμάντι.


http://www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...