Κούκλα με όπλο σου το αγγούρι!

Νιώθεις πάντα κουρασμένη από τις πολλές ώρες δουλειάς ή από το χθεσινό ξενύχτι; Έχεις να βγεις ή περιμένεις επισκέψεις και θέλετε επειγόντως να διώξεις από πάνω σου τα σημάδια της κούρασης; Χαλάρωσε! Υπάρχει λύση και μάλιστα φυσική! O σοφός λαός λέει πως άλλες το τρώνε και ζορίζονται και άλλες το τρώνε και δροσίζονται. Εσύ απλά κόψε ένα αγγούρι σε ροδέλες και γίνε θεά με λάμψη που σκοτώνει!


Μην το φας, κόψ’ το ροδέλες

Ένα παλιό και αποτελεσματικό μυστικό κρύβεται στο φρέσκο αγγούρι. Αν κόψεις δύο ροδέλες και τις τοποθετήσεις στο σημείο που βρίσκονται οι αντιαισθητικές σακούλες και τις αφήσεις για 10-15 λεπτά, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Καλό είναι το αγγούρι να το έχεις βγάλει από το ψυγείο και να είναι κρύο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι αυτό το διάστημα να είσαι χαλαρή. Αν θέλεις, μπορείς να τρίψεις το αγγούρι και να φτιάξεις κομπρέσες με μια γάζα. Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου ικανοποιητικά.

Αν η επιδερμίδα σου είναι θαμπή και κουρασμένη: όλα διορθώνονται αρκεί να έχεις στο ψυγείο σου ένα αβγό, από το οποίο θα χρησιμοποιήσεις μόνο το ασπράδι. Αφού χτυπήσεις το ασπράδι με ένα πιρούνι, όπως ακριβώς κάνεις το αβγολέμονο, και αφού γίνει μαρέγκα -αν θέλεις μπορείς να ρίξεις και δύο σταγόνες λεμόνι- άπλωσε την με ένα βαμβάκι σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών. Λίγα λεπτά αργότερα θα αισθανθείς τη μάσκα να ξεραίνεται και να σε τραβάει. Μετά από περίπου 20 λεπτά ξέβγαλε με χλιαρό νερό και αμέσως μετά με κρύο. Τα αποτελέσματα θα σε ενθουσιάσουν. Θεωρείται η αγαπημένη μάσκα πολλών σταρ και τώρα και η δική σου!

Τέλειο καθαριστικό: την επόμενη φορά που θα καθαρίσεις το προσωπάκι σου , βάλε σε μισό φλυτζάνι γάλα , μια κουταλιά της σούπας χυμό αγγουριού ,άφησε το στο ψυγείο και έχεις έτοιμο το πιο φυσικό γαλάκτωμα καθαρισμού, που θα αφήσει το προσωπάκι σου απαλό σα μωρού!



http://www.matsmouts.com.cy 

ashtray.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...