Μυστικά για γράμμωση αλά Ρενέ Ζελβέγκερ

Η Ζελβέγκερ που έφτασε να καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα για να πάρει 9 κιλά σε μερικούς μήνες για τις ανάγκες του ρόλου της ως Bridget Jones, έπειτα έχασε τα κιλά που πήρε και και κατόπιν ξαναπήρε μερικά και γενικά μια λατρεία στο ανεβοκατέβασμα την έχει.


Πλέον, η 42χρονη ηθοποιός δεν χαρακτηρίζεται αδύνατη αλλά ούτε παχουλή αφού το κορμί της διαθέτει μεν καμπύλες αλλά είναι πιο σφιχτό και σμιλεμένο από ποτέ. Πώς τα κατάφερε;

Η προπόνηση της Ρενέ:

Πριν δύο χρόνια, που η Ζελβέγκερ έκλεισε τα 40, αποφάσισε να γυμνάζεται συστηματικά. Και τούτο και έπραξε με 2ωρες προπονήσεις τουλάχιστον 6 φορές την εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, η Ρενέ είναι αφοσιωμένη δρομέας αποστάσεων και διανύει τουλάχιστον 9 χιλιόμετρα καθημερινά.Βέβαια, η υπερβολή της Ζελβέγκερ με το τρέξιμο, της κοστίζει αρκετά. Ήδη, έχει πρόβλημα με τους γλουτούς της και ο γιατρός την έχει προειδοποιήσει να μειώσει τα χιλιόμετρα αλλά η ίδια εξομολογείται πως θα τρέχει μέχρι να πονάει.

Εκτός από το τρέξιμο, η Ζελβέγκερ δεν λέει όχι και στην αναρρίχηση, το κολύμπι, τη γιόγκα και την ποδηλασία που αποτελεί νέα της μανία αφού την βοηθά να χτίσει σφιχτούς γλουτούς.



Τι μπορείς να μιμηθείς από τη γυμναστική της Ρενέ: εννοείται πως η μέση γυναίκα δεν έχει στη διάθεσή της δύο ώρες καθημερινά για να εξασκηθεί. Όμως μπορείς να προσπαθήσεις να βάλεις τις καρδιαγγειακές μορφές άσκησης στην καθημερινότητά του, κάνοντας βάδισμα και ποδήλατο αντί να οδηγάς με το αυτοκίνητό σου για να διανύσεις αποστάσεις.

Μια σούπερ άσκηση: 2 φορές την ημέρα δοκίμασε ένα τετράλεπτο πρόγραμμα τρεξίματος ως εξής: για 20 δευτερόλεπτα ανεβάζεις ρυθμούς και τεστάρεις την αντοχή σου, έπειτα ξεκουράζεσαι σε χαλαρό ρυθμό για 10 δεύτερα και κατόπιν συνεχίζεις κανονικά. Μέσα στα 4 λεπτά, μπορείς να ανεβάσεις το ρυθμό όσες φορές θέλεις και μπορείς.

Τα βάρη: η μυική ενδυνάμωση με βάρη, είναι το μυστικό όπλο πίσω από το τόσο σμιλεμένο σώμα της Ζελβέγκερ, η οποία έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην τόνωση και γράμμωση των μυών της πλάτης κάνοντας πολλά pull over. Για να τονώσεις κι εσύ έτσι τους μυς στην πλάτη και τους ώμους, κράτα δύο βαράκια στα χέρια και σήκωσέ τα στο πλάι (και τα δύο) μέχρι το ύψος των ώμων. Αν δεν έχει βαράκια, ακόμα και κλειστά κουτάκια κονσέρβας ή δύο μπουκαλάκια νερό, θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλειά.

Για χέρια σαν της Ρενέ, δώσε έμφαση στους δικέφαλους και τρικέφαλους. Οι τρικέφαλοι βρίσκονται στο πάνω και πίσω μέρος των χεριών και ασκούνται κάθε φορά που σπρώχνεις κάτι (το καρότσι του μωρού ή το καρότσι στο σούπερ μάρκετ). Οι δικέφαλοι είναι στο μπροστινό και πάνω μέρος του χεριού και ασκούνται κάθε φορά που σηκώνεις ελαφριά αντικείμενα.


http://www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...