Εντυπωσιάστε στο πρώτο λεπτό!

Η πρώτη εντύπωση μετράει σε ποσοστό 93%! Γι’ αυτό οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και να αποφεύγουν τις εξτρέμ επιλογές θεωρώντας πως έτσι θα εντυπωσιάσουν... αμέσως.


Το dailymakeover.com προτείνει τρόπους ώστε μία γυναίκα να είναι θελκτική, θηλυκή και άκρως εντυπωσιακή ώστε να κερδίζει βλέμματα και ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά.

1. Υπερβολικά στιλιζαρισμένα μαλλιά: Ωραίο το κομμωτήριο και τα εξειδικευμένα χτενίσματα, αλλά όλα με μέτρο. Αυτό που πραγματικά αγαπούν οι άνδρες είναι η απλότητα και σίγουρα η φυσικότητα. Φροντίστε να έχετε όμορφα, υγιή, λαμπερά μαλλιά και αποφύγετε τις υπερβολές.

2. Μην αδειάζετε το άρωμα πάνω σας
. Οι άνδρες θέλουν να έχουν την αίσθησή σας κοντά τους. Αν τους... φλομώνετε με άρωμα τότε μάλλον θα πνιγούν και δεν θα ενθουσιαστούν με τη μυρωδιά σας.

3. Πολύ ψηλά τακούνια. Αν και τα ψηλοτάκουνα είναι σέξι, τα υπερβολικά ψηλά τακούνια προκαλούν τρόμο καθώς φαίνεται σαν να αεροβατούν!

4. Γκλίτερ. Ωραία μια ιριδίζουσα σκιά που δίνει λάμψη στο βλέμμα, αλλά μην το παρακάνετε και λούζεστε με χρυσόσκονη και γκλίτερ! Οι άνδρες δεν αντέχουν στρας στα χέρια τους, στο πρόσωπό τους, στο σώμα τους, στο κρεβάτι τους, στο αυτοκίνητό τους, στα ρούχα τους. Με μέτρο!

5. Μην δείχνετε πολύ δέρμα! Ντυθείτε σέξι, ερωτικά, προκλητικά... χωρίς να γδυθείτε. Δεν μετράει πάντα η ποσότητα... υφάσματος που καλύπτει το σώμα σας αλλά και ο τρόπος που το επιδεικνύετε. Μπορείτε να είστε σέξι όπως κι αν ντύνεστε.

6. Αποφύγετε τα έντονα κραγιόν. Η σκέψη που περνά από το μυαλό του άνδρα είναι «υπερβολή», καθώς σκέφτεται ότι μ’ ένα φιλί το κραγιόν σας θα απλωθεί πάνω του και θα τον λερώσει.

Και μην ξεχνάτε, ότι μόλις γνωρίζετε κάποιον δεν ελκύετε από τον εσωτερικό σας κόσμο! Παρουσιαστείτε απλή, φυσική και σίγουρα θα σας λατρέψει.


http://www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...