Τα αρώματα Bulgari μπήκαν σε... charms!

Όσον αφορά τα κοσμήματά του, ο οίκος Bulgari είναι από τους αγαπημένους πολλών γυναικών στον κόσμο, αν και λίγες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα πολύτιμα αξεσουάρ. Εξίσου ποθητά- αλλά πολύ πιο εύκολα να τα αποκτήσεις- είναι τα αρώματά του, κάθε ένα από τα οποία έχει γράψει ιστορία στην υψηλή αρωματοποιία.



Να λοιπόν που ο οίκος βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει και τα δύο-τα κοσμήματα και τα αρώματα, δηλαδή-  και λανσάρει την Jewel Charms Collection, μια συλλογή με επτά μικροσκοπικά μπουκάλια-αντικείμενα τέχνης που θυμίζουν τα διάσημα κοσμήματά του και "φιλοξενούν" από ένα άρωμα του οίκου Bulgari (25 ml).

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό τους προήλθε από το κλασικό δαχτυλίδι Cabοchon του οίκου ενώ, για να ξεχωρίζουν μεταξύ τους, κάθε ένα "κόσμημα" της Jewel Charms Collection έχει το δικό του χρώμα, που παραπέμπει στον χαρακτήρα του αρώματος αλλά και σε έναν πολύτιμο λίθο. Έτσι, το ροζ επιλέχθηκε για το άρωμα  Rose Essentielle, το κίτρινο για το Pour Femme, το πράσινο για το Omnia Green Jade, το μπλε για το BLV Eau de Parfum II, το μωβ για το Omnia Améthyste, το Λευκό για το Omnia Crystalline και το μαύρο για το Jasmin Noir.


http://www.stylista.gr
ashtray.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...