Το καλύτερο μαύρο φόρεμα για σένα

Το απαραίτητο κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα σου, που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση είτε πρόκειται για κοκτέιλ πάρτι ή για βραδιά με ατελείωτο χορό στο κλαμπ, έχει το όνομα LBD ( Little Black dress) ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ!


Η αναζήτηση του ιδανικού μικρού μαύρου φορέματος μπορεί μέχρι τα τώρα να σου φαινόταν ένα άπιαστο όνειρο αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις ποιο είναι το κατάλληλο φόρεμα για το δικό σου σωματότυπο! Διάβασε παρακάτω πώς θα βρεις το καλύτερο , φόρεμα- μύθος, μικρό μαύρο φόρεμα για το σωματότυπο σου!.

Οι καμπύλες άργησαν μια μέρα: αν δε σου χάρισε ο καλός Θεούλης τις καμπύλες της Jlo αλλά αντίθετα το σώμα σου είναι πιο αθλητικό και πιο "μονοκόμματο", τότε χρειάζεσαι ένα φόρεμα που να φτιάξει ακριβώς αυτό το σημείο! Το ιδανικό μαύρο φόρεμα για εσένα είναι εκείνο που δίνει την εντύπωση ότι χωρίζει το σώμα σου στα δύο- δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχεις ζουμερές καμπύλες- ειδικά αν έχει και μια ζώνη που είναι ιδανική για αυτή την περίπτωση.

Μεγάλο στήθος: ενώ είσαι προικισμένη με πλούσιο στήθος που θα έκανε τρελή από ζήλια ακόμη και τη Μόνικα Μπελούτσι , από την άλλη η αναζήτηση του τέλειου μαύρου φορέματος έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση για εσένα αφού δε θέλεις ούτε να είναι όλο το στήθος σου έξω αλλά ούτε και να το καλύψεις τελείως. Ξέχασε τα αβυσσαλέα ντεκολτέ και φρόντισε το φόρεμα που θα επιλέξεις να "πέφτει" χαλαρά στο σώμα σου και δε θα κολλάει επάνω σου. Ιδανικό είναι ένα σε γραμμή Α που ανοίγει στο κάτω μέρος και απαλύνει τις δυσαναλογίες. Αυτό θα δώσει την εντύπωση ότι υπάρχει τέλεια αναλογία στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος σου!

Κορίτσι της μεσογείου: οι μεσογειακές σου καμπύλες μπορεί να είναι το φόρτε σου και να συγκεντρώσουν γύρω σου τα αρσενικά χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου όμως όταν έρχεται στο τέλειο μαύρο φόρεμα φρόντισε μην τονίζεις πολύ την περιφέρεια σου. Μια φούστα σε ίσια γραμμή που να μην κολλάει πάνω στο σώμα σου και σε αφήνει να αναπνέεις είναι η καλύτερη επιλογή! Φρόντισε το επάνω μέρος του φορέματος να έχει κάτι το ιδιαίτερο( από ένα ωραίο κόψιμο που τραβάει το βλέμμα στο μπούστο σου μέχρι το αβυσσαλέο ντεκολτέ ή λεπτομέρεια με κρόσσια που σίγουρα τραβάει το βλέμμα ακριβώς εκεί) έτσι ώστε το μάτι να μην πέφτει στο κάτω μέρος του σώματος σου.

Τις καμπύλες και τα μάτια σου: είσαι ευλογημένη με ζουμερές καμπύλες σε όλο σου το κορμάκι και σκας; Το τέλειο μαύρο φόρεμα για εσένα είναι ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ σε γραμμή V και είσαι έτοιμη! Βέβαια πρόσεξε το φόρεμα να αγκαλιάζει το σώμα σου χωρίς να είναι πολύ εφαρμοστό. Δώσε έμφαση στα παπούτσια και επίλεξε ένα ζευγάρι σε έντονα χρώματα , δημιουργώντας στη στιγμή fashion statement εμφάνιση!

Με κοιλίτσα: θες να κρύψεις την κοιλίτσα σου όσο γίνεται; Τότε το ιδανικό φόρεμα για εσένα είναι αυτό που δημιουργεί την ψευδαίσθηση επίπεδης κοιλίτσας τότε επίλεξε ένα φόρεμα που συγκεντρώνει τα βλέμματα στο πάνω μέρος δηλαδή το μπούστο και το λαιμό ή τους ώμους σου και που είναι εφαρμοστό όσο γίνεται στην κοιλίτσα σου. μη φοβάσαι ότι θα διαγράφει το μέρος του σώματος σου που δεν είναι και το μεγαλύτερο ατού σου, γιατί ένα φαρδύ φόρεμα στη μέση έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Και τώρα που βρήκες το ιδανικό μαύρο φόρεμα δεν έχεις παρά να το φορέσεις με την αυτοπεποίθηση που του αρμόζει και να εντυπωσιάσεις!



http://www.matsmouts.com.cy 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...