Korres: Καινούργια Σειρά Αντιηλιακών

Μην σας ξεγελά ο καιρός των τελευταίων ημερών. Αφήστε που τα καλά κορίτσια πριν «πεινάσουν» μαγειρεύουν, όποτε έχω καλά νέα για την προστασία από τον ήλιο να σας πω. Κατέφτασε σούπερ σειρά αντιηλιακών από τον Κορρέ.


Έχουμε λοιπόν αντιηλιακό με βάση το βρώσιμο γιαούρτι, τα έλαια καρυδιάς και την καρύδα και φυσικά το αγαπημένο μας βούτυρο karite! Η νέα αντιηλιακή σειρά μας προσφέρει σταθερά αποτελεσματική προστασία από το υπεριώδες φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, UVA και UVB μέσα από συνολικά 9 αντιηλιακά προϊόντα προσώπου και σώματος, καλύπτοντας έτσι όλες τις βαθμίδες προστασίας.


Στο βρώσιμο γιαούρτι μας έχει συνηθίσει ο Κορρές για την περιποίηση των πιο ευαίσθητων επιδερμίδων. Οι συνθέσεις με τα έλαια καρυδιάς και την καρύδα, ενδείκνυνται για βαθύ μαύρισμα, αλλά και σε όσες αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, ενώ το βούτυρο karite πρωτοστατεί σε όλα τα παιδικά αντιηλιακά (και μυρίζει υπέροχα)! Οι δείκτες προστασίας SPF κυμαίνονται από 10 έως 50, με φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης, χωρίς αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες.


Η σειρά διαθέτει και after sun για μετά την παραλία. Το best selling Yoghurt Cooling Gel και το Aloe Vera που είναι υπέροχα ενυδατικά γαλακτώματα, ολοκληρώνουν τη θερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας.


Για τις πιο κοκέτες που βλέπω στις παραλίες, υπάρχει κι αντιηλιακό μαλλιών για να διατηρήσετε το χρώμα σας και το καλοκαίρι.

Μην αργείτε... Η ώρα για τα πρώτα μπάνια ολοένα και πλησιάζει!



http://www.miss.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...