Μάθε την ηλικία της επιδερμίδας σου

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και ανακάλυψε πόσο ετών δείχνει-και είναι στην πραγματικότητα- το πρόσωπό σου εντελώς δωρεάν με τη βοήθεια του πρώτου συστήματος βιομετρικής διάγωνσης Diagnôs Advanced Biometric System της Lancome, που ήρθε στην Ελλάδα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μόλις 15 λεπτά από τον χρόνο σου και μια επίσκεψη, κατόπιν ραντεβού, σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, όπου παρέχεται η εξατομικευμένη υπηρεσία, η οποία αναλύει έως και 15 κλινικές παραμέτρους για να διαγνώσει την κατάσταση της επιδερμίδας σου.

Η διάγνωση προσδιορίζει τις πραγματικές ανάγκες των γυναικών, προκειμένου να σου προσφέρει μια επιλογή τεσσάρων στοχευμένων και συμπληρωματικών διαγνώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη σύμβουλο της Lancôme: Το πρόγραμμα «νεότητα της επιδερμίδας», που υπολογίζει πόσων ετών δείχνει το πρόσωπό σου, τη «Λάμψη επιδερμίδας», που εξετάζει τη λάμψη, τις δυσχρωμίες, την ερυθρότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την «Ομορφιά του βλέμματος», που αξιολογεί τις λεπτών γραμμών και των ρυτίδων κάτω από τα μάτια και τη «Γοητεία του χαμόγελου», που μετρά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες  στην περιοχή των χειλιών.

Η εμπειρία
Η διάγνωση ξεκινά με μια σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης (ανφάς και προφίλ) μέσα από μια αποκλειστική κάμερα ανάλυσης 12 εκατομμυρίων pixel για απόλυτα ακριβή βιομετρική ανάλυση της επιδερμίδας σου. Στη συνέχεια το Diagnôs Advanced Biometric System εντοπίζει τις επτά περιοχές-κλειδιά (μέτωπο, μάτια, ζυγωματικά, χείλη, πηγούνι, λαιμός και περίγραμμα προσώπου) και χαρτογραφεί το πρόσωπό σου συγκρίνοντάς το με μια τεράστια βάση δεδομένων του Άτλαντα Γήρανσης του Δέρματος των Ερευνητικών Εργαστηρίων της L'Oréal.

Με αυτό τον τρόπο, το Diagnôs Advanced Biometric System αναλύει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στις επτά ζώνες του προσώπου, τη  χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου, την υφή της επιδερμίδας, την ξηρότητα ή τη γυαλάδα και τους μαύρους κύκλους.

Σημείωσε ότι η λάμψη της επιδερμίδας αναλύεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια: την ομοιογένεια του χρώματος της επιδερμίδας, την ερυθρότητα, την ποιότητα και την επιφάνεια των δυσχρωμιών, τη φωτεινότητα και την ενυδάτωση.Μετά τη συνεδρία, το Diagnôs Advanced Biometric System με τη βοήθεια της εξειδικευμένης συμβούλου της Lancôme θα δημιουργήσει ειδικά για σένα μια εξατομικευμένη συνταγή ομορφιάς, που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.
Stylista says:
Την υπηρεσία  Diagnos Advanced Biometric System θα τη βρεις σε καταστήματα καλλυντικών στο πλαίσιο ειδικών skincare events. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής τους μπορείς να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού στην Ελληνική  Facebook fun page : Lancôme Greece και στο τηλέφωνο 210-6188978.


http://www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...