Πριν γίνουν κινηματογραφικοί σταρ!

Είναι πραγματική φωτογραφία. Ειλικρινά. Έτσι έμοιαζε κάποτε η Νικόλ Κίντμαν. Ευτυχώς, μεταμορφώθηκε στην όμορφη ηθοποιό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε και η ελαφρώς τρομακτική ανεμελιά της Νικόλ έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

 Η πιο γοητευτική νέα ηθοποιός του κόσμου, έμοιαζε αρκετά συνηθισμένη. Το ξανθό μαλλί και το παγωμένο χαμόγελο δεν λειτουργούσαν πολύ καλά για την δεσποινίς Φοξ όσο ακόμα έπαιζε στη σειρά Hope and Faith.













 Το αγαπημένο βαμπίρ όλων των κοριτσιών δεν ήταν πάντα το ίδιο όμορφος. Πριν μεγαλώσει έμοιαζε περισσότερο με ψηλόλιγνο μεσοαστό με βελούδινο σακάκι παρά με τον γοητευτικό άντρα που βλέπουμε σήμερα.











 Η νεαρή Κρίστεν Στιούαρτ (η Bella του Twilight) έμοιαζε με αγοράκι. Στο ρόλο της ως κόρη της Τζόντι Φόστερ στο Panic Room του 2002, είναι δύσκολο να διακρίνεις πως πρόκειται για κορίτσι. Κατά γενική ομολογία, σήμερα είναι υπέροχη και εξελίσσεται σε μία από τις πιο καυτές νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.










 Είναι ηθοποιός για περισσότερα χρόνια απ' όσα φαντάζεστε. Μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον Τιτανικό το 1997, τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά για την Κέιτ, η οποία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ.












 Για να μην είμαστε άδικοι, ο Μπραντ δεν ήταν και τόσο άσχημος όταν ήταν νεότερος, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως το μαλλί του είχε... θέμα. Σήμερα, δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει δει τον Μπραντ τουλάχιστον μία φορά στον ύπνο της...












 Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Λιζ Χαρλεϊ ήταν πανκ. Πίσω στα '80s, θεωρούσε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το να κάνει κάτι τέτοια στα μαλλιά της. Κι εμείς, ακόμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε στα μάτια μας!












 Φωτογραφία που ίσως δικαιώνει όσους μιλούν για την πλαστική στη μύτη της Τζένιφερ. Η όμορφη ηθοποιός, νεώτερη ήταν εμφανισιακά απλώς ΟΚ.














 Ακόμα κι ο ίδιος γελάει με τέτοιες φωτογραφίες κι ας τον θυμόμαστε μια ζωή στις λίστες με τους πιο όμορφους ηθοποιούς. Η φωτογραφία από το φιλμ Risky Business του 1983 αποδεικνύει πως δεν ήταν πάντα έτσι.












 Αν και πρέπει να παραδεχτούμε πως είχε γλυκό πρόσωπο πίσω στα '80s, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε τι συνέβη στα μαλλιά της. Κάτι τρέχει και με τα φρύδια της.













 Ο σταρ του Matrix δεν υπήρξε τόσο στιλάτος στις αρχές των '90s. Ντρεπόταν τόσο για την εμφάνισή του, που έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από τα μακριά του μαλλιά. Δείτε τον σήμερα. Η διαφορά είναι τεράστια!












 Σύμφωνοι, δεν μοιάζει τόσο διαφορετική σήμερα, αλλά όσο ακόμα ήταν τσιρλίντερ στο γυμνάσιό της, η Εύα Λονγκόρια έκανε ότι μπορούσε για να μοιάσει στον Casper το φαντασματάκι.













 Είναι προφανές πως στην αρχή της δεκαετίας του '80 ο Πιρς προσπαθούσε σκληρά να μοιάσει στον Τομ Σέλεκ. Τα καλά νέα είναι πως διαπίστωσε πως το μουστάκι δεν τον κολακεύει και το ξεφορτώθηκε πριν γίνει ένας James Bond.












Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα γι' αυτή τη φωτογραφία, εκτός από το να συμφωνήσουμε πως οπωσδήποτε μοιάζει καλύτερη με ξανθά μαλλιά και χαμόγελο στα χείλη.














http://entertainment.gr.msn.com



























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...