Ο Ανοιξιάτικος χορός των Cobalt Blues

Φέτος την Άνοιξη το μπλε χρώμα ανανεώνεται, ζωηρεύει και κινείται σε electric blue αποχρώσεις. Cobalt blue είναι η “επίσημη” ονομασία που είδαμε να φιγουράρει σε όλα τα ξένα δημοφιλή έντυπα μόδας και μας παραπέμπει στις βαθιές και γλυκιές αποχρώσεις των blues.
Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό βλέποντάς το να ζωντανεύει στις διεθνείς πασαρέλες, είναι το ζωηρό και έντονο αποτύπωμα που άφηνε στο χαρτί η μπλε-ηλεκτρίκ νερομπογιά που χρησιμοποιούσα στο σχολείο για να κάνω τις ζωγραφιές μου. Brings back sweet memories…


Μπορείς να το συναντήσεις παντού, σε φορέματα, μονόχρωμα ή με prints, σε φούστες, tops, παπούτσια (my favorite…!), τσάντες, φουλάρια και κοσμήματα. Μη φοβηθείς να το τολμήσεις…σετάρεται εύκολα, καθώς ταιριάζει σίγουρα χρωματικά με τα περισσότερα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, και κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Αν είσαι ξανθιά, θα σε βοηθήσει να δώσεις λίγο χρώμα στην ανοιχτή επιδερμίδα σου, αν είσαι μελαχρινή, θα αναδείξει το γοητευτικό μαύρισμά σου, και αν συγκαταλέγεσαι στις κοκκινομάλλες, τότε απλά θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια χρωματική αντίθεση στο συνολικό look σου!
So, κάνε την επιλογή σου μέσα από την παρακάτω ποικιλία των electric blue μοναδικών κομματιών που συγκέντρωσα για σένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά e-shops και όχι μόνο, και χόρεψε και εσύ την φετινή Άνοιξη τον χορό των cobalt blues!

Blink shoes

Guess shoes

Chenson bag

Oozoo watch

Bensimon dress

Cathy pill skirt

Taillissime pants

Urmoda dress

Paul smith dress

Loud bag

Bsb top

Converse sneaker

Spicy dress

Fashion accessories scarf

Toimoi dress

Peep toe platform shoe

Cobalt blue necklace

Kiamos shoe

Achileas accessories bangles

Essie nail laquer

Asos pumps


http://ntynomai.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...