Δώσε Versace στον λαό

Ο κόσμος  της μόδας  αλλάζει. Μας το έχει αποδείξει χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια, μερικές από τις οποίες αφορούσαν συνεργασίες διάσημων, ακριβοθώρητων οίκων με εταιρείες «ευρείας κυκλοφορίας» .


Τις πιο επιτυχημένες από αυτές τις συμπράξεις έχει να τις επιδείξει η αλυσίδα H&M. Αυτή τη φορά τακιμιάζει με τον Versace.  Ο ιταλικός οίκος που μεσουρανούσε στη δεκαετία του '80 και του '90 δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τεράστια ώθηση που λογικά θα του δώσει αυτό το  project. Σε μια αγορά που πλήγεται από την οικονομική κρίση και βλέποντας την δημοτικότητα του οίκου να πέφτει αισθητά τον τελευταίο καιρό η Ντοτατέλα Βερσάτσε αποφάσισε να δώσει Versace στο λαό .

Η συλλογή  θα περιλαμβάνει γυναικεία και αντρικά ρούχα, αξεσουάρ και- για πρώτη φορά στα χρονικά των συνεργασιών των H&M- είδη σπιτιού. Φυσικά θα υπάρχουν δερμάτινες λεπτομέρειες, τρούκς, εμπριμέ και τα τολμηρά σκισίματα για τα οποία ο οίκος φημίζεται. Η κολεξιόν θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και αν έχετε τη διάθεση, πάρτε τις οικονομίες σας , το fierce attitude σας και μπόλικη υπομονή και κατασκηνώστε έξω από τα Η&Μ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από τα ξημερώματα. Ας νικήσουν οι καλύτερες .



http://www.tovima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...