Συλλογή Ιpanema & Gisele Bundchen

Με εξαιρετική επιτυχία σφραγίστηκε η συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα το διάσημο top  model Gisele Bundchen στο “Suada Club” της Κωνσταντινούπολης.


Η Gisele, πανέμορφη,  όπως πάντα, εντυπωσίασε τους δημοσιογράφους και το κοινό, παρουσιάζοντας τη νέα της  collection από σανδάλια «IPANEMA Gisele Bundchen». H νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από αυτό που οι Βραζιλιάνοι ξέρουν καλύτερα: ζωντάνια, αισιοδοξία και κέφι για ζωή. Γι’ αυτό είναι πιο κεφάτη και πολύχρωμη από ποτέ και αποδεικνύει ότι μόδα και οικολογική ευαισθησία μπορούν να προχωρούν χέρι-χέρι. Παραμένει πιστή στα περιβαλλοντικά μηνύματα που  προωθεί μέσω αυτής με στόχο τον αγώνα ενάντια στις κλιματικές αλλαγές, πάντα μέσα από τη ματιά της ζωντάνιας και της αισιοδοξίας που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Βραζιλίας.
Η ADAM’S SHOES φέρνει τα διάσημα σανδάλια κοντά σας και υποστηρίζει επικοινωνιακά τη νέα  collection «IPANEMA Gisele Bundchen» με μία εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια κι ένα τηλεοπτικό spot, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Gisele. Για όλους αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν ενεργά στη διάσωση του πλανήτη και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά, η συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ GISELE BUNDCHEN δίνει τη δυνατότητα να το κάνουν πράξη. Ακριβώς όπως η Gisele!


http://www.omorfamistika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...