Τσάντα και σαγιονάρες Alexi Andriotti

Μετά τα Accessorize, επισκεφτήκαμε ένα άλλο κατάστημα με αξεσουάρ, τα Alexi Andriotti accessories. Αυτό που μας κέντρισε αμέσως την προσοχή, ήταν η μεσαίου μεγέθους τσάντα της φωτογραφίας, σε ‘παγωμένο’ ζαχαρί χρώμα.


Κομψή και πρακτική, μπορεί να μας συνοδεύσει στην δουλειά, αλλά και στις εξόδους μας, βραδινές και μη. Όσο για τα χρώματα του υπόλοιπου outfit, η συγκεκριμένη τσάντα ταιριάζει φυσικά με μαύρο και λευκό, ιδανικά με κίτρινο, πορτοκαλί, κοραλλί και πράσινο (χρώματα που άλλωστε φοριούνται ήδη πολύ αυτήν την σαιζόν), αλλά και μπλε, μοβ, ροζ, φούξια, γκρι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ θερμά χρώματα, όπως κόκκινο ή καφέ, καθώς ενδέχεται να μην ταιριάζουν με την ψυχρή απόχρωση της τσάντας. Όσο για την τιμή; Κοστίζει μόνο 19.90 ευρώ.
Εκτός από την τσάντα όμως, επειδή ξέρουμε ότι κάποιες από εσάς έχετε ήδη αρχίσει τα μπάνια στην θάλασσα, ρωτήσαμε και για τις σαγιονάρες. Έχω ήδη αγοράσει σαγιονάρες από εκεί και προσωπικά πιστεύω ότι είναι άνετες και δεν χαλάνε εύκολα. Τα σχέδια είναι πολλά, όπως μπορείτε να δείτε, και οι τιμές κυμαίνονται από 8 ευρώ, οι πιο απλές, μέχρι και 24 ευρώ περίπου. Και για όσες θέλουν μερικούς έξτρα πόντους ύψους ακόμα και στην παραλία, υπάρχουν και υπερυψωμένες.
Όλα αυτά θα τα βρείτε στα καταστήματα Alexi Andriotti σε όλη την Ελλάδα.


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...