Dolce & Gabbana: H συμμορία ξαναχτυπά

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των Dolce & Gabbana με το ανδρόγυνο στοιχείο να κυριαρχεί.


Δύο πρόσωπα της ανοιξιάτικης καμπάνιας ομορφιάς της Estee Lauder (οι Liu Wen και Constance Jablonski), η Isabeli Fontana (πρωταγωνίστρια του τεύχους της γαλλικής Vogue που κυκλοφορεί), η Λευκορωσίδα Maryna Linchuk (πρωταγωνίστησε και στην ανοιξιάτικη Dolce & Gabbana καμπάνια), η Jac Jagaciak (πρόσωπο της χειμωνιάτικης καμπάνιας Chanel beauty) και η Kate King (νεοαφιχθείσα στο modeling) είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Dolce & Gabbana για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011.
Ο Steven Klein φωτογράφισε σε ένα αστικό σκηνικό την καμπάνια αυτή που αποπνέει όλη τη μίξη ανδρικών και γυναικείων στοιχείων που είδαμε και στο show τον Φεβρουάριο. Τα κορίτσια ποζάρουν με attitude στο φακό ντυμένα με πολυτελή κομμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από ανδρική ντουλάπα και κολάν από πούλιες σαν μια συμμορία «αρσενικοθήλυκων» έτοιμων να κατακτήσουν την πόλη.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...