Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Βλεφαρίδες διαχωρισμένες μία προς μία, πυκνές και μακριές, ντυμένες με μοναδική λάμψη: αυτό υπόσχεται η νέα μάσκαρα Lancôme Hypnôse Doll Eyes, που ξεχωρίζει γιατί εκτός από τις υπέροχες καμπύλες και το μοναδικό σχεδιασμό της και για την προηγμένη της σύνθεση που θα σε μεταμορφώσουν σε μια μοντέρνα κούκλα των 60's.


Το υβριδικό βουρτσάκι
Μετά από 7 χρόνια ερευνών και τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα ερευνητικά εργαστήρια της Lancôme ανακάλυψαν το ιδανικό υβριδικό βουρτσάκι που διαθέτει τη δύναμη του απόλυτου διαχωρισμού- χάρη στη νάιλον τρίχα- ενώ παράλληλα χαρίζει ελαστικότητα βάφοντας όλες τις βλεφαρίδες, ακόμη και τις πιο κοντές, με το νάιλον κωνικό άκρο του απλικατέρ. Έτσι, οι βλεφαρίδες αποκτούν όγκο χωρίς όμως να βαραίνουν.

Η πλούσια σύνθεση
Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία εφαρμογής, η σύνθεση της μάσκαρα έχει εμπλουτιστεί με νάιλον πούδρες και έναν μοναδικό συνδυασμό μαλακών και σκληρών κεριών για να χαρίζει όγκο, σταθερότητα και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Επιπλέον, χάρη στο σύμπλεγμα Ultrastretch οι βλεφαρίδες επιμηκύνονται με μια μόνο κίνηση.

Stylista says:
Για να υιοθετήσεις το απόλυτο Doll Eyes Look συνδύασε τη δημοφιλή παλέτα της Lancôme Ombre Absolue, που τώρα θα βρεις σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις του ροζ: Α 80 Baby Pop, A85 Baby Glam, F90 Baby Nu και F95 Baby Romance με τη μάσκαρα Doll Eyes και το θρυλικό Artiliner . Άπλωσε μια στρώση μάσκαρα από τις ρίζες ως τις άκρες των βλεφαρίδων δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία των ματιών και σχημάτισε μια λεπτή γραμμή eyeliner, που στο τελείωμα της εξωτερικής γωνίας θα γίνεται πιο παχιά κατά μήκος στα πάνω βλέφαρα. Τέλος, σχημάτισε τρεις λεπτές γραμμές στην εξωτερική γωνία κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες για να αναδείξεις διακριτικά το βλέμμα. 


http://www.stylista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...