Οργασμός Part I: αυτά που δεν τολμάτε να ρωτήσετε

Μπορεί να μη μιλάμε πολύ συχνά για το φαινόμενο του οργασμού, είναι όμως δεδομένο ότι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Ας αποκαλύψουμε, λοιπόν, μερικά από τα βασικά μυστικά του. 

1. Ξεπεράστε τον πόνο: μήπως έχετε πονοκέφαλο; Ημικρανία; Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι ο οργασμός απαλύνει τον πόνο, ακόμη και σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και μετεγχειριτικών καταστάσεων. Κατά τη διάρκεια του οργασμού, ο οργανισμός παράγει οξυτοσίνη, ένα χημικό που μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε όμορφα. 

2. Τα προφυλακτικά δεν επηρεάζουν την ποιότητα του οργασμού:  για μια γυναίκα δεν έχει καθόλου διαφορά ο οργασμός με ή χωρίς προφυλακτικό. Αντιθέτως, το προφυλακτικό επιβραδύνει τον οργασμό του άντρα, γεγονός που κατ’ επέκταση επηρεάζει θετικά την γυναίκα, που θέλει τον χρόνο της. 

3. Ένα 30% των γυναικών δεν έχει οργασμό ή δεν πετυχαίνει τον στόχο με ευκολία. Ένα 80% των γυναικών δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό αν δεν υπάρχει και κλειτοριδική «συνεργασία». Οπότε μη τα βάζετε με τον εαυτό σας. Απλώς βρείτε παρέα με τον σύντροφό σας τους τρόπους που σας οδηγούν και τους δύο στην απόλυτη ευχαρίστηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...