Η Pink αγκαλιά με την κορούλα της

Ο ρόλος της ως νέα μαμά φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει την Pink, η οποία πριν από μόλις τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδάκι, ένα κοριτσάκι που θα ονομάσουν Willow Sage.


Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με το μωράκι της και το σύζυγό της Carey Hart για το περιοδικό People.

"Είμαστε ερωτευμένοι με την κόρη μας. Στους θαυμαστές και στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο, σας ευχαριστούμε όλους για όλες τις προσευχές και τις ευχές σας για αυτή την περίοδο της ζωής μας. Βρήκα επιτέλους τι σημαίνει πραγματικά αγάπη", έγραψε η τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα της, κάτω από την φωτογραφία της οικογένειάς της.

Συνεχίζοντας τους 'επαίνους', η Pink ανέφερε πως ο σύζυγός της έχει εκ φύσεως την πατρότητα μέσα του και είναι πολύ στοργικός με τη μικρή, ακόμα και στα δύσκολα: "Τα κακάκια των μωρών δεν είναι τόσο άσχημα, όσο νομίζουν όλοι οι άνδρες εκεί έξω", εξηγεί και προσθέτει: "Η μικρή έχει ήδη κάνει τα κακά της πάνω στον Carey και εκείνος εξακολουθεί να αναπνέει. Δεν είναι σπουδαία η αγάπη;".

Και για όσους ανησυχούν για το πως η μητρότητα θα επηρεάσει το επόμενο άλμπουμ της, η ίδια καθυσύχασε τους θαυμαστές της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μην ανυσηχείτε, δεν γράφω ένα άλμπουμ γεμάτο νανουρίσματα. Τουλάχιστον όχι ακόμα"!


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...