TA ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΖΙΖΕΛ

Aπό το 2007 που ξεκίνησε η συνεργασία της Βραζιλιάνας καλλονής με το brand Ipanema, τα σανδάλια απέκτησαν άλλη βαρύτητα στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.


Δεν είναι μόνο μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, έχει και οικολογικές ευαισθησίες που εκφράζει με κάθε τρόπο, ακόμα και διαφημίζοντας παπούτσια. Η Gisele Bundchen παρουσίασε πριν από λίγες μέρες στο Club Suada της Κωνσταντινούπολης τη νέα συλλογή από σανδάλια «Ipanema Gisele Bundchen» και απέδειξε ότι μόδα και περιβαλλοντικές ανησυχίες μπορούν να πηγαίνουν χέρι χέρι.
Το διάσημο
top model παραμένει πιστή στον αγώνα που κάνει τα τελευταία χρόνια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στις κλιματικές αλλαγές, γι'αυτό και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των σανδαλιών θα διατεθούν για την έρευνα για τη διάσωση του πλανήτη.
Τα νέα
Ipanema έχουν κάτι από τον αλέγκρο χαρακτήρα των Bραζιλιάνων, συνδυάζοντας τα χρώματα του καλοκαιριού με κομψά, θηλυκά και φυσικά άνετα σχέδια. Πάνω στη Gisele στη συνέντευξη τύπου έδειχνα πολύ χαριτωμένα και στυλάτα και έφεραν στο μυαλό εικόνες από παραλία, mohitos και beach party.
Ιnfo: Αποκλειστική Διάθεση Adam's Shoes Αθήνα: 210-9024435, Θεσσαλονίκη: 2310-682222, Κύπρος: 00357-22-346151, www.adamsshoes.gr


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...