Έχεις έξοδο το Σαββατοκύριακο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες μας ενώ η ντουλάπα μας είναι γεμάτη λέμε “δεν έχω τι να φορέσω!”; Υπάρχουν τόσα ρούχα κρυμένα στην ντουλάπα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε και να κάνουμε ένα υπέροχο outfit. Είναι μέχρι τη στιγμή που θα τα ανακαλύψουμε! Εγώ σας δίνω κάποιες συμβουλές για το πως μπορείτε να ντυθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο είτε βγείτε το πρωί για βόλτα, καφέ και shopping είτε βγείτε το βράδυ για ποτάκι και clubbing!


Έχω ακούσει πολλές φορές κάτι πολύ λάθος, ότι το πρωί δεν μπορείς να φορέσεις 12ποντη γόβα. Αντιθέτως, αν βάλεις ένα τζινάκι και ένα απλό μπλουζάκι δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην φορέσεις ψηλοτάκουνες γόβες. Θα πω την κακία μου τώρα αλλά πιστεύω ότι αυτές που μπορούν να περπατήσουν με ψηλα παπούτσια είναι λίγες για αυτό “κράζουν “όσες τα φοράνε ακόμα και πρωί. Άμα μπορείς κοπέλα μου και περπατάς καλά, φόρεσε τα και στον ύπνο σου και μην υπολογίζεις το τι θα πει η άλλη! Εσύ απλά αυτό που ξες κάν’το καλά και άσε τις άλλες να σκάνε!
Για το πρωί
Σκοπεύεις να πας για καφέ;
Μπορείς να φορέσεις τα παρακάτω:

Τιμή 98 ευρώ
Προσωπικά λατρεύω αυτού του είδους τα τζιν. Τελείως εφαρμοστό και σωλήνας κάτω. Δεν χρειάζεται να είσαι λεπτή για να το φορέσεις, μπορεί κάλλιστα και μια γυναίκα με πιασίματα να το φορέσει και να αναδειχτούν τα δυνατά της σημεία. Γιατί γυναίκα χωρίς πιασίματα ίσον δρόμος χωρίς σήματα!


Τιμή 102 ευρώ
Εμείς την είδαμε και την λατρέψαμε, εσείς; Από 100% βαμβάκι και με πολύ όμορφο μανίκι. Φόρεσέ την με ένα μαύρο μαγιό από μέσα ή ένα κορμάκι!

Έχουμε βάλει ήδη δύο σκούρα ρούχα και είναι καλοκαίρι. Οπότε τι κάνουμε; Είτε φοράμε και κάποιο σκούρο παπούτσι και χρησιμοποιούμε χρωματιστά αξεσουάρ είτε δεν βάζουμε καθόλου αξεσουάρ και βάζουμε ένα χρωματιστό παπούτσι για να σπάει η μαυρίλα! Ναι ναι χρωματιστό παπουτσάκι ακόμα και το πρωί γιατί όχι; Καλοκαίρι είναι και είπαμε φίλες μου, αντιγράφουμε τα κορίτσια του sex and the city! Σας προτείνω λοιπόν:

Τιμή 118 ευρώ


φουξια γοβα
Τιμή 260 ευρώ
Την θέλω 

Τιμή 170 ευρώ



Τιμή 115 ευρώ

 
Ελπίζω να μην φοβάστε να φορέσετε τέτοια παπούτσια το πρωί, εφ’ όσον έχετε ένα πολύ απλό ντύσιμο πηγαίνουν μια χαρά!
Αν πάλι θέλετε ίσιο παπουτσάκι είναι ότι πρέπει κάποιο φλατ πέδιλο ή κάποια μπαλαρίνα όπως αυτά παρακάτω:

Τιμή 69 ευρώ

Τιμή 182 ευρώ
Για το βράδυ
Versace κοντό φόρεμα

Τιμή 530 ευρώ


Μόλις είδα αυτό το versace φόρεμα τρελάθηκα. Είναι τόσο χαριτωμένο και τόσο καλοκαιρινό, ίσως επειδή έχει τις φουξ πεταλούδες. Κάνε ένα κότσο ψηλά τα μαλλιά σου ώστε να φανεί το σχέδιο του φορέματος από πίσω που είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ:



και φόρεσέ το με αυτές τις μαγευτικές πλατφόρμες που βρήκα αν θες το στυλ σου να είναι ρομαντικό

Τιμή 315 ευρώ
Θέλω να είμαι ρομαντική 
 ή αν θες το στυλ σου να είναι πιο σέξυ προτίμησε μαύρα πέδιλα
Τιμή 425 ευρώ(12.5 cm τακούνι)


http://www.kukri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...