Τα μαγιό του καλοκαιριού!

Ο καιρός καλοκαιρινός δεν είναι, η τρέλα της εποχής έχει επηρεάσει και τη φύση! Παρόλα αυτά σε μία μόλις μέρα μπαίνουμε και ημερολογιακά στο καλοκαίρι. Νέα σαιζόν, νέο μαγιό! Νομίζουμε επιβάλλεται, απλά και μόνο για να μας φτιάξει τη διάθεση. Τα στιλ όπως κάθε καλοκαίρι πολλά, στο bonprix.gr ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι.


Στράπλες μαγιό , μια διαχρονική επιλογή για κάθε κυρία που θέλει να απαλλαγεί από τα αντιαισθητικά σημάδια στο λαιμό. Φέτος η συλλογή του bonprix έρχεται ανανεωμένη με σχεδία, μοτίβα και χρώματα για να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές. Προσοχή, ίσως όχι ιδανικός τύπος μαγιό για τις κυρίες με πλούσιο μπούστο!

Μαγιό με κλασικά βολάν κυριαρχούν στη μόδα το φετινό καλοκαίρι. Μικρά και διακριτικά βολάν στο κορδονάκι, είτε στη μέση είτε στο λαιμό, ρίγες και στριφώματα στη μέση των παραδοσιακών ολόσωμων μαγιών ή στο τελείωμα ενός tankini. Τα βολάν δίνουν όγκο για αυτό και πρέπει να τα χρησιμοποιείται με μέτρο. Όχι στις υπερβολές

Sexy κορδονάκια. Οι τάσεις φεύγουν κι έρχονται αλλά το τριγωνάκι με τα πολλά υποσχόμενα κορδόνια στο λαιμό και στη μέση παραμένει ότι πιο hot και για φέτος. Τονίζει τη θηλυκότητα και αποτελεί το ιδανικό στιλ για όλες εκείνες που αισθάνονται τολμηρές και σέξι. Παλ αποχρώσεις, trendy prints, δυναμικά σχέδια στο ένα κομμάτι και μονοχρωμία στο άλλο αποτελούν το must στυλ του καλοκαιριού.

Χρώματα και prints. Οι πασαρέλες έδειξαν φέτος προτίμηση στα έντονα χρώματα, παρόλα αυτά οι ελληνικές παραλίες επιμένουν στα μαγιό με παλ, ήρεμες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά δυναμικά prints. Ανοιχτό κίτρινο και σιέλ, σικ ροζ, μωβ και βιολετί, λευκό και μπεζ είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν. Κάντε συνδυασμούς και θα δείτε πως ένα λευκό σλιπάκι με ένα παλ μωβ μπικίνι πραγματικά θα κλέψει τις εντυπώσεις. Και εδώ η συμβουλή: όχι υπερβολές στα χρώματα. Μοτίβα και prints δυναμικά αλλά σχετικά μικρά σε μέγεθος. Γεωμετρικά σχέδια, floral prints και μεταλλικές καταλήξεις στα κορδονάκια του μαγιό. Καθαρά σχέδια που δεν θα αποτελούν το επίκεντρο, αφήνοντας το σώμα σας να κερδίζει τις ματιές.

Τα trends πολλά, το ίδιο και τα σχέδια, εσείς διαλέγετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Οποίο σχέδιο και να διαλέξετε να θυμάστε τη μόδα την «φτιάχνετε εσείς», φορέστε αυτό που πραγματικά σας κάνει να νιώθετε άνετα και ξεχωριστές. Μπείτε στις ηλεκτρονικές βιτρίνες του bonprix.gr και θα βρείτε προτάσεις σε μαγιό για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Νέα καλοκαιρινή  σαιζόν, νέο μαγιό, η ανανέωση που επιβάλλεται.

Καλό  καλοκαίρι!


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...