Lancaster: 40 χρόνια αγάπης με τον ήλιο

Γιορτάζει και σου χαρίζει το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο!
Λαμπερό, κοσμοπολίτικο και συγχρόνως ασφαλές μαύρισμα, με φόρμουλες που είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην αντηλιακή προστασία: εδώ και 40 χρόνια η Lancaster υπογράφει κορυφαία αντηλιακά προϊόντα που λατρεύουν οι beauty addicts, με αισθησιακές υφές, παραδεισένιο άρωμα και, κυρίως, μέγιστη αποτελεσματικότητα απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.



Γιορτάζοντας, λοιπόν, αυτή την ιστορία αγάπης με τον ήλιο η Lancaster θέλησε να κάνει ένα δώρο στις γυναίκες που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ετοιμάσεις την beach bag σου με τα must για την προστασία της επιδερμίδας σου στην παραλία. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας αντηλιακά Lancaster Sun Care αξίας 50 ευρώ μέχρι και τις 11 Ιουνίου, κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για την επόμενη αγορά σου στους αγαπημένους σου οίκους Lancaster, Calvin Klein, Davidoff, Marc Jacobs, Chloé, Balenciaga, Vera Wang, Joop!, Jennifer Lopez, Chopard, Cerruti, Jil Sander, Lagerfeld, Nikos. Η ενέργεια τρέχει αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center και η περίοδος εξαργύρωσης της δωροεπιταγής θα είναι έως 30 Ιουνίου.

Info: H χρήση της δωροεπιταγής είναι εφάπαξ, σε μία μόνο αγορά αξίας €100 και πάνω, όπου εξαργυρώνεις τη δωροεπιταγή αξίας €50 και πληρώνεις το υπόλοιπο της αξίας αγοράς


http://www.stylista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...