Όμορφα πόδια πριν το καλοκαίρι

Accent (Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες)

Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Xρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες, τόσο μονοπολική όσο και διπολική, για τη βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη και να τονίσουμε τα άκρα.

Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.
Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος- μόνο του - ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.
Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές, τη μονοπολική (Unilarge), η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς, καθώς επίσης και την κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες.
Συνολικά χρειάζονται συνήθως 5-6 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια απολύτως άνετη, γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία, ενώ μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Endermologie (Λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας)
Η θεραπεία ‘Endermologie’ του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης και τοπικού πάχους. Η χρήση της παραπάνω φιλοσοφίας πρωτοξεκίνησε το 1986 και επικεντρώθηκε στο θεραπευτικό τομέα. Είναι ένα ιατρικό μηχάνημα εγκεκριμένο από το μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό F.D.A. της Αμερικής και καθημερινά πάνω από 100.000 ασθενείς δέχονται την παραπάνω θεραπεία.
Η φιλοσοφία της θεραπείας στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δυο κυλίνδρων οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν το δερματικό ιστό. Η μέθοδος παρέχεται από αποκλειστικά εκπαιδευμένους χειριστές.
Αυτή η δερματική διέγερση βοηθάει στον εναρμονισμό του συνδετικού ιστού αυξάνοντας την κυκλοφορία, τόσο την αιματική όσο και τη λεμφική, εξαλείφοντας έτσι τα μεταβολικά υπολείμματα.
Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας, ενώ δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.
Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας ο πελάτης φοράει ένα ειδικό κορμάκι –LPG bodywear- το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγιεινή του. Χρειάζονται περίπου 10 θεραπείες για να φανεί το αποτέλεσμα και μια με δυο θεραπείες το τρίμηνο για συντήρηση του αποτελέσματος.
Ένα πιο αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα.
Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας ‘Endermologie’, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες, πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.
Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ ταυτόχρονα προστατεύονται οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος κλπ).
Για περισσότερο από 20 χρόνια η θεραπεία έχει αποδείξει επιστημονικά την αποτελεσματικότητά της στην κυτταρίτιδα, την επιδερμική σύσφιξη και το τοπικό πάχος. Βεβαίως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περιπτώσεις όπου το πρόβλημα τοπικού πάχους είναι σημαντικό, το καλύτερο αποτέλεσμα το δίνει η λιποαναρρόφηση και η χρήση του ‘Endermologie’ μετά την επέμβαση για διάστημα ενός μηνός.
Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση, υπολογίζεται κατά μέσο όρο ότι χρειάζονται 15-20 επισκέψεις.
Ενέσεις μεσοθεραπείας για την κυτταρίτιδα
Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τελευταία χρησιμοποιείται και στη χώρα μας. Γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αισθητικά προβλήματα όπως η δερματική χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, η κυτταρίτιδα και πολλά άλλα.
Η εφαρμογή γίνεται όπου υπάρχει κυτταρίτιδα με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στο δέρμα και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ανάλογα την περίπτωση, πραγματοποιείται ένας αριθμός συνεδριών (4-6) κάθε μια ή δύο εβδομάδες και ακολουθεί θεραπεία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.
Η μεσοθεραπεία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών, γι’ αυτό και είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας. Μπορεί να εφαρμοστεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με την μέθοδο ‘Endermologie’ για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...