10 λόγοι που δεν του κάνει "κούκου"

Εσύ και το πέος του: μια σχέση καρμική, μια σχέση που δουλεύει άψογα αλλά κάποιες φορές το ηθικό του δεν λέει να σηκωθεί. Προτού κατηγορήσεις μόνο τον εαυτό σου ή μόνο εκείνον, δες ποιές μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες που δεν του κάνει "κούκου"! 


1. Δεν περίμενε πως θα το πάτε το θέμα τόσο μακρυά:
Βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας σας κι εκείνος δεν πιστεύει καθόλου μα καθόλου πως θα σε πείσει εύκολα να περάσεις ένα καυτό βράδυ μαζί του. Κι εκεί πάνω στο ερωτικό παιχνίδι, στα φιλιά τα χάδια και τις αγκαλιές, εσύ αποφασίζεις πως θέλεις να προχωρήσεις αλλά εκείνος που δεν είχε ιδέα για τις προχωρημένες προθέσεις σου, κολλάει! Δεν φταις εσύ αλλά η έκπληξη που μπλόκαρε το κάτω σύστημα!
Τι να κάνεις: σταματήστε το πολύ καυτό παιχνίδι και επιστρέψτε στα προκαταρκτικά!

2. Το αλκοόλ στο αίμα του έκανε πάρτυ:
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να κάμψει και την πιο σκληρή ερωτική επιθυμία. Οπότε, αν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του ή αν θέλεις να οδηγήσει εκείνος για το σπίτι, μην τον αφήσεις να πιει τεκίλες δίχως αύριο. Ακόμα και το αλκοόλ να μην κάμψει τη διάθεσή του, η εξόντωση από τα ατελείωτα σφηνάκια και το ξενύχτι θα τον κάνουν να αποκοιμηθεί στον καναπέ σου, προτού φρεσκαριστείς στο μπάνιο.

3. Αυτό που λεν χημεία:
Αν νομίζεις πως μόνο εμείς τα κορίτσια πιστεύουμε στη χημεία με ένα αγόρι, κάνεις λάθος. Γιατί μπορεί εσένα να σου γυάλισε το ψηλό μελαχρινό αγόρι, μπορεί να είσαι μια κούκλα και να μην μπόρεσε να σου αντισταθεί αρχικά αλλά στο κρεβάτι η χημεία μπορεί να πάει εντελώς στραβά για εσάς τους δύο. Αυτό εν μέρει δικαιολογεί και το γιατί βλέπεις κούκλους άντρες να κυκλοφορούν με εντελώς υπό το μηδέν κοπέλες. Στο κρεβάτι τους η χημεία δένει μια χαρά και η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη. 

4. Η εμφάνισή σου χάλασε το πράγμα
Ακόμα κι εκείνος θέλει λίγη μαγεία στον έρωτα. Εξ' ου και η θέα της μάλλινης κάλτσας στα πόδια, του εσωρούχου σορτς- τύπου Κάρι Μπράντσο και ο κότσος στα μαλλιά, δεν συγκινούν ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και το πέος του. 
Τι να κάνεις: αν δεν έχεις προλάβει να περιποιηθείς τον εαυτό σου όπως θα έπρεπε για μια καυτή βραδιά, απλά πέταξε όλα τα ρούχα σου και άφησε τα μαλλιά σου κάτω!

5. Το στομάχι του πονούσε αφάνταστα:
Θα σκεφτείς πως η δικαιολογία του στομαχόπονου δεν ισχύει και απλά το αγόρι αυτό δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου. Κι όμως, θυμήσου τις φορές που εσύ είχες πραγματικό πονοκέφαλο και το τότε αγόρι σου πίστευε πως δικαιολογείσαι για να μην το κάνεις μαζί του. Δώστου το χρόνο που χρειάζεται και μην προσπαθείς μάταια να ανασηκώσεις το πεσμένο ηθικό του.

6. Η βιομηχανία πορνό κατέστρεψε το ηθικό του:
Ξέρεις πως τα αγόρια σε ολόκληρη τη γη έχουν από εφηβική ακόμα ηλικία μια σούπερ εμμονή με τις ταινίες πορνό. Αν ο καλός σου έχει συνηθίσει να διεγείρεται μόνο παρακολουθώντας καυτές σεξοταινίες, μην απορείς που στο σεξ μαζί σου τα πράγματα είναι πιο μελάτα. Για εκείνον, το αληθινό πράγμα είναι πιο μέτριο από τις τέλειες σεξοβόμβες με τα ψεύτικα στήθη κι εσύ μοιάζεις τοσοδούλα μπροστά τους. 
Τι να κάνεις: αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, απόφυγε να συγκρίνεις τον εαυτό σου με Τζούλιες και πορεύσου για άλλες αγκαλιές που θα εκτιμούν τις αληθινές στιγμές. 

7. Αυτός ο ξακουστός σου πρώην:
Σε όποια γωνία κι αν στρίψει ακούει για τον υπερμεγέθη πρώην σου με τα ακόμα πιο υπερμεγέθη προσόντα του. Οι συγκρίσεις με ένα προικισμένο αρσενικό που πέρασε από το κρεβάτι σου και άφησε ολόκληρο άλμπουμ αναμνήσεων και πολλαπλών οργασμών, όσο να' ναι μπορεί να του δημιουργήσει τεράστιο κόμπλεξ με ακόμα πιο αναπόφευκτο αποτέλεσμα: το πεσμένο ή μελάτο πέος του. Απόφυγε εξαρχής τις λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές ικανότητες των πρώην σου και απόφυγε ν' απαντήσεις αρνητικά στην ερώτηση που στάνταρ θα σου κάνει: "ήμουν ο καλύτερός σου"; 

8. Υπερβολικές χειρωνακτικές εργασίες:
Στα μοναχικά χρόνια, μήνες, εβδομάδες της ζωής του, μια υπήρξε η πιο πιστή, η επίσημη αγαπημένη του: η παλάμη του χεριού του. Αυτή γνωρίζει πόση πίεση, πόση ταχύτητα, πόση γωνία κλίσης απαιτείται για να κορυφώσει και στην αρχή τουλάχιστον, η σύγκριση μαζί της θα είναι αναπόφευκτη. Έχε μάλιστα στο μυαλό σου πως ακόμα και ο ίδιος μπορεί να φοβάται πως η τελειότητα των χειρωνακτικών του στιγμών, μπορεί να βλάψει την ηδονή της αληθινής επαφής μαζί σου.

9. Τα προβλήματα "έστειλαν" τη στύση αδιάβαστη:
Μια από τις βασικές αιτίες απώλειας στύσης στη σημερινή κοινωνία είναι το στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται η οικονομική κρίση μπορεί να ρίξει τη στύση του καλού σου στα τάρταρα γιατί αν δεν έχει να πληρώσει το νοίκι, πως να σε ικανοποιήσει αβίαστα!

10. Χωρίς ορεκτικά, που πας στο κυρίως:
Όχι, δεν είσαι μόνο εσύ αυτή που θέλει τα απαραίτητα προκαταρκτικά για να έρθεις στο τσακίρ ερωτικό κέφι! Αν βλέπεις το σεξ σαν αγγαρεία που πρέπει να τελειώσεις άρον άρον, μην νομίζεις πως εκείνος θα ικανοποιηθεί απλά βάζοντας το πέος του στον κόλπο του. Αν ήθελε κάτι πρόχειρο, θα έβαζε μπρος την αγαπημένη του συνήθεια: την αυτοϊκανοποίηση! Δείξε πόσο πολύ θέλεις να κάνεις έρωτα μαζί του και μην παραλείπεις να τον περιποιείσαι με μερικά άκρως διεγερτικά προκαταρκτικά. Το στοματικό εκ μέρους σου, αποτελεί το καλύτερο όλων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...