Vassilios Kostetsos:Ένα star-studded show με πολλές εκπλήξεις!

Vassilios Kostetsos New York
Ο Vassilios Kostetsos είναι ένας από τους σχεδιαστές που επιφυλάσσουν πάντα εκπλήξεις στο κοινό τους. Αυτή τη φορά, στην παρουσίασή του στη Fashion Week της Αθήνας, ο σχεδιαστής έβγαλε τους celebrities από τη Front Row και τους έβαλε στην πασαρέλα.




Από αριστερά: Χριστίνα Κολέτσα, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Μπεκατώρου
Και για του λόγου το αληθές αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από τα ονόματα που περπάτησαν με τις δημιουργίες του: Μαρία Κορινθίου, Αμαρυλλίς, Εύα Λάσκαρη, Όλγα Φαρμάκη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Μπεκατώρου (θαυμάσαμε το μπρίο και την τσαχπινιά της), Κόκκινα Χαλιά, Ανδρεανή Τσάφου, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Χριστίνα Κολέτσα, Κατερίνα Καινούργιου, Χρυσοπηγή Δεβετζή.

Από αριστερά: Βανέσσα Αδαμοπούλου, Εύα Λάσκαρη, Αμαρυλλίς
Κατά τη διάρκεια του show είδαμε μια τεράστια ποικιλία ρούχων από ladylike παλτό σε έντονα χρώματα, έως και φορέματα σε 50’s γραμμή, εντυπωσιακές τουαλέτες, πολύ sexy μαγιώ και χαριτωμένα νυφικά. Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν οι όμως ήταν οι αρχαιοελληνικές αναφορές όπως οι μαίανδροι και οι χαρακτηριστικές απεικονίσεις που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από αγγεία της ελληνικής αρχαιότητας.

Από αριστερά: Μαρία Κορινθίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Πηγή Δεβετζή

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης όμως είναι ότι ο σχεδιαστής επέλεξε μεν να κάνει την αναφορά του στην κλασική Ελλάδα αλλά δεν χρησιμοποίησε την πεπατημένη του Grecian Chic. Φρόντισε να εντάξει το concept σε μια πιο φρέσκια προσέγγιση και να τολμήσει με την χρωματική παλέτα, κάτι που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα ενδιαφέρον και πρωτότυπο.



www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...