Γευτείτε μια μαγευτική εμπειρία ...

Ανακαλύψτε το πνεύμα της ελληνικής φύσης μέσα από το Ιερό Δέντρο της Ελιάς.Απολαύστε την εμπειρία της αναζωογόνησης μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας.
Αν το ζητούμενο είναι το ευ ζην, η γνώση και η αγάπη για ζωή, τότε το Olive Tree Spa είναι ο ιδανικός χώρος που ψάχνετε, αφού εδώ θα συναντήσετε τη γνώση μαζί με την εξειδικευμένη εμπειρία των θεραπευτών του Olive Tree Spa.
  Αφεθείτε στις θεραπείες μας και θ’ ανακαλύψετε τη σοφία της διαχρονικά αναγνωρισμένης ελληνικής ιατρικής που, σε συνδυασμό με την παράδοση της Ταϊλάνδης, θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία Spa.
Παραδοθείτε στο απαλό άγγιγμα των θεραπευτών μας και θα νιώσετε τις αισθήσεις σας να τονώνονται από τα αιθέρια έλαια και τα αρωματικά βότανα.
Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας και θα νιώσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ευεξίας και διάθεση για ζωή.
Γευτείτε μια μαγευτική εμπειρία…


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΩΡΑΡΙΟ SPA
Το Olive Tree Spa λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 23:00. Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 και Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν του Spa για να κλείσετε εκ των προτέρων ραντεβού για τις θεραπείες σας. Για οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή σας, ενημερώνετε τουλάχιστον 6 ώρες νωρίτερα. Σας πληροφορούμε ότι, σε περίπτωση μη προσέλευσης στο ραντεβού ή καθυστερημένης ακύρωσης, επιβαρύνεστε με 50% του κόστους της θεραπείας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ
Παρακαλούμε να εισέρχεστε στο Spa τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού σας. Έτσι, θα έχετε το χρόνο να εγκλιματιστείτε στο περιβάλλον του Spa, να συμπληρώσετε το έντυπο υποδοχής και να προετοιμαστείτε για τη θεραπεία σας..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Η διεύθυνση του Spa δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια χρημάτων ή  προσωπικών αντικειμένων σας.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SPA
Παρακαλούμε να σέβεστε την ηρεμία των εγκαταστάσεων του Spa. Μετά την είσοδό σας, παρακαλείστε να απενεργοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SPA
Σας ζητούμε να κάνετε ντους πριν από κάθε θεραπεία σώματος και πριν χρησιμοποιήσετε σάουνα ή χαμάμ.
ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ
Το φιλοδώρημα είναι στην κρίση σας.  Όλες οι τιμές των υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
Olive Tree Signature Massage        90 λεπτά
Μια θεραπεία που παρέχεται αποκλειστικά στο Olive Tree Spa. Αυτή η μοναδική εμπειρία είναι συνδυασμός διαφορετικών θεραπειών, αναμειγνύοντας τις τεχνικές Hot Stone, Swedish, Thai Yoga, Ayurvedic και μασάζ ποδιών. Η θεραπεία ξεκινάει με τελετουργικούς ήχους από το Θιβέτ, ενώ το παραδοσιακό “singing bowl” απομακρύνει την ένταση και διευκολύνει το διαλογισμό στη διάρκεια της θεραπείας. Ολοκληρώνεται με τον ήχο θιβετιανών κυμβάλων που σας αφυπνίζουν για ν’ αντιμετωπίσετε τον κόσμο με καθαρό μυαλό. Αυτή η θεραπεία ελευθερώνει απόλυτα τις αισθήσεις σας. Είναι μια μοναδική εμπειρία και σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
4 Hand Massage          60 λεπτά
Ο αρμονικός συνδυασμός των  θεραπευτών παρέχει μοναδική εμπειρία. Δύο θεραπευτές συγχρονίζουν τις κινήσεις τους, δουλεύουν ρυθμικά μαζί σε όλο το σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, προκαλώντας μία αισθησιακή θεραπευτική επίδραση. Η υπέρτατη απόλαυση! Μην τη χάσετε!
Aromatic Swedish Massage          60 λεπτά
Γνωστό ως χαλαρωτικό μασάζ, το σουηδικό μασάζ επικεντρώνεται στο μυικό σύστημα. Με μαλάξεις και θεραπευτικές κινήσεις των χεριών, το σώμα σας ανακουφίζεται από το στρες και την ένταση. Χρησιμοποιώντας αρωματικά έλαια της επιλογής σας, το μασάζ  καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος, με έμφαση στην πλάτη και τον αυχένα. Η ένταση του μασάζ καθορίζεται σύμφωνα με την επιθυμία σας.
Sport therapeutic Massage             60/90 λεπτά
Ένας συνδυασμός Shiatsu, σουηδικού μασάζ και τεχνικών μάλαξης των μυών που ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους. Επειδή αυτή η θεραπεία προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ενημερώστε τον θεραπευτή σας αν αντιμετωπίζετε κάποιο ιδιαίτερο μυϊκό πρόβλημα.
Lymphatic Drainage Massage                                                                       60 λεπτά
Ένα απαλό, καταπραϋντικό μασάζ, με επιλεγμένα αιθέρια έλαια που βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Η εφαρμογή του λεμφικού μασάζ βοηθά το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες.

Anti-Cellulite Massage               60/90 λεπτά
Με τεχνικές έντονης πίεσης, το αντικυτταριτιδικό μασάζ έχει σκοπό να διεγείρει τη λεμφική κυκλοφορία. Επικεντρώνεται στη διέγερση των αιμοφόρων αγγείων του δέρματος, κυρίως στις περιοχές όπου υπάρχει κυτταρίτιδα. Έτσι, τα λεμφοκύτταρα καθαρίζουν από τις τοξίνες και το δέρμα αποκτά μια υγιή λάμψη. Συνιστάται ο συνδυασμός  με θεραπείες αδυνατίσματος.
Hot Stone Massage          90 λεπτά
Μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος. Χρησιμοποιώντας ζεστές ηφαιστιακές πέτρες, μεταφέρει τη θερμοκρασία εις βάθος και χαλαρώνει το σώμα. Η λεία επιφάνεια τους  προσφέρει μια μοναδική θεραπεία μασάζ που δουλεύει βαθιά στο μυϊκό ιστό, καταπραΰνει τους πόνους, ανακουφίζει από το στρες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Θα μείνετε με τη ζεστασιά αυτής της ήπιας θεραπείας.

Thai Yoga Massage                60/90 λεπτά
Το “Thai Yoga” είναι ένα αρχαίο μασάζ που μεταδίδεται ανά τους αιώνες από γενιά σε γενιά.  Εμπεριέχει στοιχεία αυτοσυγκέντρωσης, ήπιων κινήσεων, έντονων διατάσεων yoga, αναπνευστικών και ρυθμικών ασκήσεων. Με συγκέντρωση διαλογισμού, ο εκπαιδευμένος θεραπευτής ασκεί πίεση με τον αντίχειρα, την παλάμη, τον πήχη του χεριού και το πόδι για να τονώσει και να εξισορροπήσει τη ροή ενέργειας στο σώμα, απελευθερώνοντας τη συσσωρευμένη ένταση. Το αποτέλεσμα είναι μια ενισχυμένη αίσθηση ευεξίας, διαύγειας και σωματικής ευκαμψίας. (Σ’αυτή τη θεραπεία δε χρησιμοποιούνται έλαια.)
Reflexology Massage         60 λεπτά
Ο  καθαρισμός και η απολέπιση των ποδιών αναζωογονούν και διεγείρουν τις  νευρικές απολήξεις των ποδιών που συσχετίζονται με τα εσωτερικά όργανα και τους μύες του σώματος. Είναι μια ολιστική θεραπευτική τεχνική που αποκαθιστά την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα σας.
Ayurvedic Head Massage         30 λεπτά
Ένα παραδοσιακό μασάζ Ayurvedic, με θερμά έλαια για το μέτωπο, τον αυχένα και τους ώμους.  Ιδανικό για την ανακούφιση από το άγχος και την επίτευξη ενός γαλήνιου ύπνου.  Στα πολλά οφέλη του συγκαταλέγονται , η θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και η απελευθέρωση της ροής της ενέργειας σε όλο το σώμα. Ειδικό για αϋπνίες, χρόνιους πονοκεφάλους, ημικρανίες και ιγμορίτιδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Olive Tree Signature Body Scrub        65 λεπτά
Αυτή η μοναδική εμπειρία ξεκινάει από τη σάουνα και συνεχίζεται με ένα απολαυστικό αρωματικό μασάζ, που αφήνει μια ανεπανάληπτη  ευωδιά. Βασισμένη στα πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας, η θεραπεία αυτή γίνεται με ένα μοναδικό υλικό απολέπισης που παρασκευάζεται με πολυενεργά συστατικά: ορισμένα από τα ακριβότερα αρώματα στον κόσμο και στίγματα ζαφοράς, επιλεγμένα με το χέρι, αναμειγνύονται με 100% αγνό φυσικό θυμαρίσιο μέλι και κεχρί, ένα από τα παλαιότερα γνωστά είδη διατροφής του ανθρώπου. Το υλικό αυτό εξασφαλίζει απαλή απολέπιση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί το κυκλοφορικό, αποβάλλοντας τις τοξίνες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Traditional Coffee Scrub (Απολέπιση με κόκκους καφέ)          40/60 λεπτά
Ζωντανέψτε το δέρμα σας με απολέπιση από κόκκους καφέ, κακάο και κανέλα. Ο καφές τονώνει τον οργανισμό και το σώμα. Το κακάο έχει υψηλή περιεκτικότητα λιπαρών οξέων Ωμέγα, που τρέφουν και ενυδατώνουν. Η κανέλα θερμαίνει το δέρμα και ενισχύει την καλή κυκλοφορία του αίματος.
Mediterranean Salt Scrub (Μεσογειακή Απολέπιση με Αλάτι)      40/60 λεπτά
Στη θεραπεία αυτή γίνεται βαθιά απολέπιση με φρέσκο αλάτι από τον ωκεανό, αναμεμειγμένο με μεσογειακά βότανα και χλιαρό λάδι ελιάς, που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα μασάζ με λοσιόν, που αφήνει το δέρμα απαλό σαν βελούδο. Το δέρμα σας αναζωογονείται κι αποκτά μια λάμψη που διαρκεί.
Vegetable Body Scrub              40/60 λεπτά
Μια θεραπεία εμπλουτισμένη με βιταμίνες από φυτικά εκχυλίσματα, απαραίτητα για την υγεία του δέρματος. Αυτά τα ενυδατικά βότανα μειώνουν τις ρυτίδες, βοηθούν στην απολέπιση, συσφίγγουν τους πόρους και βελτιώνουν την υγεία του δέρματος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδίως για ξηρές επιδερμίδες!

 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ WRAP
Όλες οι θεραπείες wrap παρέχουν μια απολαυστική εμπειρία, αφού πραγματοποιούνται πάνω σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κρεβάτι. Το κρεβάτι “Lady Spa” καλωσορίζει τον επισκέπτη σε ένα θερμαινόμενο στρώμα νερού, που βοηθάει να ανοίξουν οι πόροι για να μπορέσει το σώμα ν’ απορροφήσει όλα τα ενεργά συστατικά της επιλεγμένης θεραπείας. Η χαλάρωση ολοκληρώνεται με τους παλμικούς ήχους των κυμάτων, που γαληνεύουν το μυαλό και την ψυχή.    

Detoxifying Mud Wrap              40/60 λεπτά
Η θεραπεία ξεκινά με απαλό βούρτσισμα του σώματος, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Ακολουθεί επάλειψη και περιτύλιξη του σώματος με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, που αποτοξινώνει και καθαρίζει το δέρμα, αποβάλλοντας  τις τοξίνες.
Relaxing Body Wrap              40/60 λεπτά
Πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αυτή η  περιτύλιξη  σώματος με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από τους πόνους, αποτοξινώνει και επαναφέρει την ισορροπία του μεταβολισμού.
Slimming Body Wrap (Αδυνάτισμα)            40/60 λεπτά
Μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για αδυνάτισμα, που επικεντρώνεται στην περιοχή από τη μέση έως τα γόνατα. Τα συστατικά της θεραπείας διασπούν τα αποθέματα λίπους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύουν και δυναμώνουν το μυϊκό σύστημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο και υποφέρουν από κατακράτηση υγρών και οίδημα των ποδιών.
Vegetable Body Wrap              40/60 λεπτά
Φροντίστε τον εαυτό σας με μία ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία περιτύλιξης, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θεραπευτικά στοιχεία που θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν το δέρμα σας. Οι άριστες ενυδατικές τους ιδιότητες δίνουν λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα σας.

Oriental Herbal Wrap               40/60 λεπτά
Αυτή η μοναδική θεραπεία περιτύλιξης  με βότανα της Ανατολής περιλαμβάνει και λευκή λάσπη από την Ταϊλάνδη, την οποία χρησιμοποιούν επί αιώνες οι Ταϊλανδές για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση του δέρματος. Βότανα της Ταϊλάνδης, καθένα ειδικά επιλεγμένο για τις ιδιότητές του, θα βελτιώσουν και θα τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος. Η θεραπεία συνιστάται για κατακράτηση υγρών, κακό κυκλοφορικό, μυϊκά προβλήματα και αποτοξίνωση.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Olive Tree Rejuvenating Facial (Αναζωογόνηση Προσώπου)     90 λεπτά
Η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αποτρέψουν συμπτώματα που οφείλονται στη γήρανση και στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Στη θεραπεία χρησιμοποιούνται προϊόντα προσώπου υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται με συστατικά αντιγήρανσης και προστασίας και ενυδατώνουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με φυσικά αντιοξειδωτικά. Η θεραπεία περιλαμβάνει μασάζ προσώπου, που χαλαρώνει και τονώνει όλους τους μύες και παρέχει ένα φυσικό face lift.
Aromatic Facial (Αρωματοθεραπεία Προσώπου)      60 λεπτά
Μια αναζωογονητική θεραπεία προσώπου που σχεδιάστηκε για να τονώσει τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας. Με προϊόντα και τεχνικές που ρυθμίζονται ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και την κατάσταση του προσώπου σας, αυτή η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ.
Skin Fitness Facial for Men
(Αρωματοθεραπεία Προσώπου για Άντρες)       60 λεπτά
Μια θεραπεία καθαρισμού και αναζωογόνησης του προσώπου που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της θεραπείας Aromatic Facial, στην οποία χρησιμοποιούνται προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για άνδρες.
Deep Cleansing Facial (Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου)    60 λεπτά
Κατάλληλη θεραπεία για λιπαρές επιδερμίδες. Ξεκινάει με βαθύ καθαρισμό προσώπου και ήπια απολέπιση. Ακολουθεί πίεση των δαχτύλων σε σημεία του προσώπου και η θεραπεία ολοκληρώνεται με μια μάσκα λάμψης, που αφήνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και λαμπερή.


Relaxing Facial Massage (Χαλαρωτικό Μασάζ Προσώπου)               25 λεπτά
Για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η ειδική τεχνική μασάζ χαλαρώνει και τονώνει όλους τους μύες του προσώπου. Περιλαμβάνει μασάζ στο λαιμό, τους ώμους και το κεφάλι. Σας συνιστούμε να το συνδυάσετε με οποιαδήποτε  θεραπεία σώματος.
Refreshing Facial (Αναζωογόνηση Προσώπου)      30 λεπτά
Μια θεραπεία προσώπου κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Συνδυάζει βαθύ καθαρισμό και απολέπιση των νεκρών κυττάρων, μάσκα και ενυδάτωση που θα επαναφέρουν την ισορροπία στο δέρμα σας.


ΣΑΟΥΝΑ
Aromatic Herbal Sauna         25 λεπτά
Εμπνευσμένο από τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων της Ταϊλάνδης, αυτό το εξωτικό τελετουργικό τρέφει το σώμα και δίνει ενέργεια στο πνεύμα. Αναζωογονήστε το σώμα σας με το άρωμα φρέσκων βοτάνων από την Ταϊλάνδη. Ιδανική επιλογή πριν από θεραπεία μασάζ ή καθαρισμού δέρματος. Αναζωογονεί  τους πνεύμονες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνει το  ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.
Herbal Steam Bath          25 λεπτά
Βυθιστείτε στο σύννεφο του ατμού, σ’ ένα ονειρικό, έντονα αρωματισμένο δωμάτιο. Εμπνευσμένο από τις θεραπευτικές ιδιότητες ελληνικών βοτάνων που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
Olive Tree Signature Pack              4 ώρες & 30 λεπτά
Ένα πακέτο που πρέπει να δοκιμάσετε. Βασίζεται στα μυστικά ομορφιάς του Olive Tree Spa και σε συστατικά που προέρχονται από την αγνή φύση του Αέρα και της Γης. Το πακέτο ξεκινάει με ποδόλουτρο βοτάνων και λίγη ώρα χαλάρωσης στη σάουνα. Μετά την απολέπιση «Olive Tree Body Scrub», που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ακολουθεί  περιτύλιξη με εκχυλίσματα λαχανικών (Vegetable wrap). Περιέχει αιθέρια έλαια από ρίζες φυτών και ενυδατικά συστατικά που τονώνουν την επιδερμίδα. Στη συνέχεια, με το αποκλειστικό μασάζ «Olive Tree Signature», θα νιώσετε τις αισθήσεις σας να αναζωογονούνται. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου (Rejuvenating Facial), με προϊόντα που παρασκευάζονται με συστατικά αντιγήρανσης και προστασίας του δέρματος. Θα νιώσετε την επιδερμίδα σας σφριγηλή και ανανεωμένη.
Το σημαντικότερο στοιχείο του πακέτου είναι οι θεραπευτικοί τελετουργικοί ήχοι. Η θεραπεία ξεκινάει με το θιβετιανό “singing bowl”, που χαλαρώνει το μυαλό από την ένταση και διευκολύνει τον διαλογισμό. Τελειώνει με ήχους ταϊλανδέζικων κυμβάλων, που σας αφυπνίζουν για να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με πιο καθαρό μυαλό. Πριν αποχωρήσετε, απολαύστε ένα ζεστό τσάι από βότανα.
Mystical Olive Tree Couple              2 ώρες & 30 λεπτά
Ζήστε μια αξέχαστη μέρα, με «Διάθεση Ερωτισμού», που δημιουργήθηκε ειδικά για ζευγάρια.  Ξεκινήστε μαζί αυτό το πακέτο, με λίγο χρόνο χαλάρωσης στη σάουνα. Στη συνέχεια, θα νιώσετε τα ζεστά θρεπτικά συστατικά της παραδοσιακής θεραπείας απολέπισης με κόκκους καφέ (Coffee Scrub), που θα καθαρίσει και θα τονώσει το δέρμα σας. Ακολουθεί η εκπληκτική εμπειρία του μασάζ «4 hand». Οι θεραπευτές, με συγχρονισμένες κινήσεις των χεριών, θα σας χαρίσουν υπέρτατη απόλαυση και αρμονία. Είναι η συνταγή της ευεξίας! Τέλος, ολοκληρώστε το «Μυστικιστικό Πακέτο» με μια θεραπεία ανανέωσης προσώπου (Refreshing Facial) για πιο σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα. Χαλαρώστε το σώμα σας, από την κορφή έως τα νύχια, για να ξεκινήσετε μια νέα φάση της ζωής σας. Πριν αποχωρήσετε, απολαύστε ένα ζεστό τσάι από βότανα και φρούτα στον ιδιαίτερο χώρο χαλάρωσης.

 Anti-Cellulite Pack                         2 ώρες
Αυτή η θεραπεία καθαρισμού ξεκινάει με ήπια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και λείανση της επιδερμίδας, με τη χρήση στεγνής βούρτσας στο σώμα σας. Ακολουθεί το αντικυτταριτιδικό μασάζ που τονώνει  τη λεμφική κυκλοφορία και καθαρίζει τα λεμφοκύτταρα από τις τοξίνες. Το πακέτο ολοκληρώνεται με το Αντικυτταριτιδικό Wrap  που αφήνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και απαλή σαν μετάξι.
Touch of Heaven               2 ώρες
Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει με το χαλαρωτικό αυτό πακέτο, που συνδυάζει το κλασικό Σουηδικό  Αρωματικό Μασάζ και την Αρωματική Περιποίηση Προσώπου. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια της ψυχικής και σωματικής χαλάρωσης.
Royal Thai Treat               2 ώρες & 15 λεπτά
Αποκλειστικά σχεδιασμένο για να απολαύσετε μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία. Ξεκινήστε με ένα Ποδόλουτρο με Βότανα και Κομπρέσες με Βότανα της Ταϊλάνδης και ολοκληρώστε τη θεραπεία με 90 λεπτά μασάζ Τhai Yoga.

Gift Voucher 
Το τέλειο δώρο για κάποιον δικό σας που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Επιλέξτε κάποια μεμονωμένη θεραπεία ή ένα Τροπικό Πακέτο Spa.
 
Στο Olive Tree Spa εισαγάγαμε ένα μενού δραστηριοτήτων ως προέκταση του μενού Spa. Ο συνδυασμός τους είναι απολύτως επιτυχής, αφού στόχος μας είναι η ευεξία σε κάθε τομέα. Σ’ αυτό το μενού θα βρείτε μια θεραπεία για την ψυχική, τη σωματική και την πνευματική σας ανάταση. Για τις ακόλουθες υπηρεσίες, επιλέξαμε εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές, που θα σας παράσχουν θεραπείες υψηλής ποιότητας.
Καλώς ήλθατε για να εξερευνήσετε ό,τι υπάρχει πέρα από την παραδοσιακή εμπειρία του Spa, όπου η ευεξία αποκτά μια εντελώς καινούργια σημασία.


Reiki Treatments          60 λεπτά
Το Ρέικι είναι ένας ιδιαίτερος τύπος ήπιας ροής ενέργειας, που θεραπεύει με το άγγιγμα των χεριών. Διευκολύνει τη ροή της «Ενέργειας Ζωής» από μια απεριόριστη πηγή (Κοσμική Δύναμη). Το Ρέικι παρέχει μια χαλαρωτική θεραπεία που ηρεμεί το νου και διώχνει κάθε άγχος ή αρνητικά συναισθήματα.
Tai Chi           60 λεπτά
To Τάι Τσι είναι μια κινεζική τέχνη θεραπείας που εκτελείται με αργές κινήσεις. Επιτρέπει στο μυαλό να επικεντρωθεί στη στάση του σώματος, ενώ προωθεί και εναρμονίζει τη ροή Τσι στο σώμα. Ιδανική πρακτική που διασφαλίζει τη σύνδεση σώματος και νου.
Meditation           60 λεπτά
Τα οφέλη του Διαλογισμού υπερβαίνουν κάθε προσπάθεια βελτίωσης του «εαυτού». Στο Διαλογισμό, η έννοια του εαυτού είναι ξεχωριστή στο σύνολο της Ύπαρξης. Όταν διάγουμε μια ζωή Διαλογισμού, δε σημαίνει ότι δεν κάνουμε ή δεν έχουμε τίποτε. Ο υλικός κόσμος συνεχίζει να υπάρχει, αλλά σιγά-σιγά, με το Διαλογισμό μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσωπική πραγματικότητα όπου «ζούμε στον υλικό κόσμο, ενώ παραμένουμε σταθερά ριζωμένοι στην πνευματική πηγή».

Yoga            60 λεπτά
Η γιόγκα βελτιώνει την υγεία, με διατάσεις των μυών και εκγύμναση όλου του μυοσκελετικού συστήματος.  Σχεδιασμένη για να ενισχύει τη ζωτικότητα και να δίνει αίσθηση ευεξίας, η  γιόγκα βελτιώνει την ευλυγισία, την ισορροπία, τη δύναμη και τη στάση του σώματος. Τα μαθήματα γιόγκα καθορίζονται από την πείρα του κάθε εκπαιδευτή και ενσωματώνουν βασικές ασκήσεις από διάφορα είδη γιόγκα.
Pilates            60 λεπτά
Μια γυμναστική σχεδιασμένη για ν’ αναπτύσσει τη δύναμη και το συντονισμό του σώματος. Τα μαθήματα επικεντρώνονται σε παραδοσιακές κινήσεις pilates, στη χρήση αναπνοών και στη σωστή ευθυγράμμιση. Οι συμμετέχοντες θα  πετύχουν μια βελτίωση στη στάση του σώματός τους και μια γενική τόνωση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε ένα πρόγραμμα εναλλάξ μαθημάτων γιόγκα και pilates.
Αυτές οι δραστηριότητες διατίθενται για ιδιαίτερα, αλλά και ομαδικά μαθήματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΕΡΙΩΝ & ΠΟΔΙΩΝ
Deluxe Spa Ποδιών           60 λεπτά
Μια καταπραϋντική θεραπεία όπου τα πόδια βυθίζονται μέσα σε ζεστό αναζωογονητικό ποδόλουτρο, πριν από το χαλαρωτικό μασάζ που ακολουθεί στα πέλματα, τους αστραγάλους και τις γάμπες. Ο καθαρισμός και η περιποίηση των νυχιών τούς δίνει λάμψη και ομορφιά. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μάσκα και ενυδατική κρέμα ποδιών.
Deluxe Spa Χεριών           50 λεπτά
Η θεραπεία ξεκινάει με βύθισμα των χεριών σε αρωματισμένο νερό και απολέπιση. Τα νεκρά κύτταρα αφαιρούνται προσεκτικά. Τα νύχια καθαρίζονται, κόβονται και λιμάρονται για να πάρουν σχήμα. Οι παλάμες και οι βραχίονες  χαλαρώνουν από την ένταση μ’ ένα  ελαφρύ μασάζ. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μάσκα και ενυδατική κρέμα χεριών.

Spa Manicure & Pedicure
Δώστε στα χέρια και στα πόδια σας την απόλυτη προσοχή και φροντίδα που τους αξίζουν. Συμπεριλαμβάνονται, καθαρισμός δέρματος, λιμάρισμα και στίλβωση των νυχιών που προβάλλει τη λάμψη τους.
Spa μανικιούρ                           40 λεπτά
Spa πεντικιούρ                           45 λεπτά
Spa μανικιούρ & πεντικιούρ   1 ώρα & 20 λεπτά
Γαλλικό μανικιούρ                            60 λεπτά
Γαλλικό πεντικιούρ                            60 λεπτά
Γαλλικό μανικιούρ & πεντικιούρ   1 ώρα & 30 λεπτά

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Μασχάλη
Ολική Χεριών & Μασχάλη
Μπικίνι
Ολική Μπικίνι
Βραζιλιάνικο
Γάμπες
Ολική Ποδιών
Ολική Στήθους
Ολική Πλάτης



fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...